Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wizard czy Force Blader

HotName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mianowicie zacząłem grać od wystartowania OBT i zacząłem właśnie Force Bladerem, lecz stworzyłem jeszcze drugą postać wizarda. Więc pytanie którą postać wybrać jako "główną". Dziękuję z góry za wypisanie plusów i minusów danej klasy :)

Pozdrawiam,

HotName

OQZWz.png
Opublikowano

dlugo nie gralem bo mi sie ta gra znudzila ale zauwazylem pewne + i - wiec wypisze je

wizzard ma zasiegowe skile (oraz obszarowe wiec moze zebrac sobie ,,spota" i rozwalic go w moment)
blader ma 3 zasiegowe skile ale tylko 2 skile ktorymi moze bic wszystko;/ w wiekszosci skili bije tylko pojedynczy cel (ma bufy trwajace tylko chwile pomijajac 4 ktore trwaja 60min) wg mnie ta postac jest na pvp bardziej niz na pvm
blader ma ciezko zrobic dunga samemu (przez brak obszarowek) i ma slabego defa ;/ (wojownik spokojnie z priestem zrobi sobie dunga przez jego pancerz i obszarowki)

nie gralem wizardem lecz gralem bladerem i jesli mialbym wybierac na nowo to warr/wizzard :)

Opublikowano

Warrior niezbyt mnie interesuje, nie lubuję się w tego typu tankach, lubię, że tak się brzydko wyrażę "rozpie*dol" :) Ale dziękuję za poradę :) Najpierw postaram się wbić max lvl wizardem, potem jeszcze raz zacznę Bladerem :) Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam,

HotName

OQZWz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...