Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 3000 - 3500 zł

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym abyście złożyli mi komputer w tych cenach.

Proszę abyście podali mi zestaw za 3000 oraz zestaw za ok 3500 (bez przekroczeń już zbytnio) i podali różnice między tymi zestawami. Chciałbym także abyście stworzyli dla mnie w wersji do 3500 zestaw także z monitorem gdyż mój aktualny zbyt dobry nie jest. Czyli prosiłbym o podanie 3 zestawów. Jeden do 3000 bez monitora(w późniejszym czasie dokupię go), wersję do 3500 bez monitora oraz wersję do 3500 z monitorem. Teraz małe odpowiedzi na pytania:

1.Budżet to max 3500 ale wolałbym żebyście bardziej naciskali na 3000

2.Mój dotychczasowy sprzęt nie nadaję się do niczego. Myślałem nad nagrywarką żeby zostawić... Ale nię rozmyśliłem :)

3.Komputer ma głównie być do gier. Przede wszystkim Arma 3, gry serjii call of duty, battlefield, oraz miło by było zagrać w GTA V :)

4.Komputer być może będzie w DAAAAAALEKIEJ przyszłości rozbudowywany bardziej choć pewności nie mam. Zależy gdzie mnie czas zaniesie. :)

5.Ten komputer mam zamiar kupić do końca lipca.

6.Możecie z osobna podawać mi ciekawe myszki oraz klawiatury. Komputer nie musi mieć systemu operacyjnego lecz jeżeli się opłaca to czemu nie... Jeżeli jednak ma to wpłynąć w znaczny sposób na wydajność gry Arma 3, GTA czy innych podanych pobocznie to podziękuję za niego. :)

7.Czy mam zamiar podkręcać podzespoły? Nie wiem, nie bawię się w takie coś. :P

8.Mój monitor ma rozdzielczość 1440 x 900  - jeżeli bardzo źle to piszcie

9.Głównym atutem tego komputera ma być właśnie dobra wydajność w tych grach.

Jakieś pytania? napisz komentarz :)

1359121200-U261555.png

Opublikowano

brak wszystkich części. Lubię mieć gry na płytkach oraz szybciej się z nich instaluję. Brak napędu w Twoim zestawie. Ale zawszę mogę sobie dodać :p

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Myślę że warto dopłacić do tego zestawu:

http://www.morele.net/inventory/info/K36xzb/

Masz tu gtx 970, który umożliwia gre praktycznie we wszystkie tytuły na najwyższych detalach.

-procesor na i5 4460 (nie ma praktycznie różnicy w grach)

-zasilacz na wersję 450w (spokojnie wystarczy)

-obudowę na coś lepszego, Zalman z3+ który jest przewiewny, lub Zalman r1 który jest częściowo wyciszony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...