Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DGCraft

osik9455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

25045859039738895050.png

DGCraft to stale rozwijająca się sieć serwerów, jesteśmy dostępni na rynku już od ponad 2 lat przez które

zdobyliśmy wiele doświadczenia w temacie tworzenia serwerów dlatego są one w pełni profesjonalnie.

Można śmiało stwierdzić ,że nasz serwer skyblock jest jednym z nie wielu na takim wysokim poziomie.

Nasza ekipa jest bardzo zaangażowana w życie serwera, gracz zawsze stoi na pierwszym miejscu przez

co atmosfera wśród nich jest bardzo przyjemna przez co gra jest jeszcze lepsza.

IP Serwera: dgcraft.pl

09953914352597390087.png

Polega on na rozbudowie swojej własnej latającej wyspy solo lub z przyjaciółmi.

Pierw zaczynamy z małą skrzynką najpotrzebniejszych przedmiotów takich jak nasiona oraz przedmioty potrzebne do

stworzenia generatora cobblestone. Całą resztę przedmiotów możemy kupić w

serwerowym sklepie bądź samodzielnie je wytworzyć korzystając ze specjalnych recept.

Inną opcją jest także wykonywanie questów za, które otrzymujemy nagrody.

Celem tworzenia swojej wyspy jest zajęcie pierwszego miejsca w rankingu.

Dodatkowo mogą zdarzać się konkursy na zbudowanie budowli na naszej wyspie oraz

na końcu każdej edycji pierwsza osoba w rankingu otrzymuje od nas nagrodę,

przykładowo ostatnia osoba wygrała premium mc.

09180326988123861211.png

Prócz samego budowania wyspy możemy "poklepać" się na arenach pvp

lub pobawić się na minigrach typu sumo, spleef oraz ox.

Dla zabicia czasu można poskakać na parkourach.

Na serwerze istnieją dodatkowe recepty oraz dropy.

Przykładowo wykopując cobblestone oraz netherrack mamy x% na drop żelaza oraz innych cennych przedmiotów.

Diamenty są cennym okazem na tym serwerze ponieważ

trzeba trochę się pomęczyć aby zdobyć wszystkie przedmioty do jego wytworzenia.

Na spawnie można znaleźć 3 rodzaje skrzynek z których możemy otrzymać różne cenne przedmioty,

klucz do skrzynek można zdobyć poprzez kopanie netherracka oraz cobblestone.

Co tydzień na naszym teamspeaku organizowane są konkursy typu IDOL na którym

można wygrać VIP'y oraz inne ciekawe profity.

Jest jeszcze wiele atrakcji które musisz sam doświadczyć.

27355974174383490293.png

Start 12.07.2015 (Niedziela) 12:00 !!

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Start już za około 15 minut !

IP: DGCraft.PL

Wersja : 1.7 - 1.7.10

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Serwer Wystartował zapraszamy !

Opublikowano

Serwer bardzo fajny , ogarniety ale brakuje mi zadad . Bardzo duzo ludzi sie skarzy ze ich nie ma i dla mnie tez to troche osłabia komfort gry.  

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Serwer fajny aczkolwiek trzy rangi z czego najlepsza powoduje znacznie wiekszy drop odstraszaja do tego moderacja ktorej brak jakiej kolwiek elokwencji brakuje mi jeszcze mozliwosci sprzedawania plyt muzycznych lub wymiany ich na losowe/okreslone przedmioty

resumujac:

+jeden z lepszych obecnie skyblockow aczkolwiek spolszczenie pluginu wysp przeszkadza

+duzo graczy

+serwer dopracowany aczykolwiek spolcz

-p2w

-brak elokwencji i powagi (przykladem admin korzystajacy z konsoli w celu wysylania serduszek i dziwnych wiadomosci graczom)

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Serwer bardzo fajny , ogarniety ale brakuje mi zadad . Bardzo duzo ludzi sie skarzy ze ich nie ma i dla mnie tez to troche osłabia komfort gry.

Co do zadań to zostaną one wprowadzone w najbliższym czasie w Postaci Questów gdyż staraliśmy się serwer dopracować szczegółowo by nie było żadnych poważnych bugów :)

Serwer fajny aczkolwiek trzy rangi z czego najlepsza powoduje znacznie wiekszy drop odstraszaja do tego moderacja ktorej brak jakiej kolwiek elokwencji brakuje mi jeszcze mozliwosci sprzedawania plyt muzycznych lub wymiany ich na losowe/okreslone przedmioty

resumujac:

+jeden z lepszych obecnie skyblockow aczkolwiek spolszczenie pluginu wysp przeszkadza

+duzo graczy

+serwer dopracowany aczykolwiek spolcz

-p2w

-brak elokwencji i powagi (przykladem admin korzystajacy z konsoli w celu wysylania serduszek i dziwnych wiadomosci graczom)

Ranga najlepsze powinna mieć więcej przywilejów niż inne rangi gdyż jest to najdroższa ranga na serwerze i płacąc za nią powinna mieć inaczej niż inne tańsze rangi :)

a co do Administracji mamy dobrą i doświadczoną ekipę na serwerze co do tych serduszek to na pewno wobec tej osoby zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje takiego zachowania :)

Co do płyt muzycznych to hmm zbyt często one nie dropią z mobków aczkolwiek postaramy się w najbliższym czasie dodać je do sklepu na sprzedaż

Opublikowano

Co do zadań to zostaną one wprowadzone w najbliższym czasie w Postaci Questów gdyż staraliśmy się serwer dopracować szczegółowo by nie było żadnych poważnych bugów :)

Ranga najlepsze powinna mieć więcej przywilejów niż inne rangi gdyż jest to najdroższa ranga na serwerze i płacąc za nią powinna mieć inaczej niż inne tańsze rangi :)

a co do Administracji mamy dobrą i doświadczoną ekipę na serwerze co do tych serduszek to na pewno wobec tej osoby zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje takiego zachowania :)

Co do płyt muzycznych to hmm zbyt często one nie dropią z mobków aczkolwiek postaramy się w najbliższym czasie dodać je do sklepu na sprzedaż

tak na dobra sprawe to w ogle nie dropia, bo dropia tylko wtedy kiedy szkielet zabije creepera

Zostaw like

Opublikowano

tak na dobra sprawe to w ogle nie dropia, bo dropia tylko wtedy kiedy szkielet zabije creepera

No jeśli nie dropią to chyba nie ma potrzeby dodawania ich do Sklepu

Opublikowano

No jeśli nie dropią to chyba nie ma potrzeby dodawania ich do Sklepu

ale to bylby jakis sposob na zarobek, bo skoro evip ma wszystko diax set diax kilof to niech gracze normalni maja jakies szanse ich doscignac

Zostaw like

Opublikowano

oczywiście maja szanse czemu by nie mają 3 rodzaje skrzynek na spawnie głównym a klucze dropią z cobblestona oraz netherracka które pomogą im otworzyć skrzynki i otrzymać wartościowe itemki typu diaxowe sety, narzędzia itp.

Opublikowano

Tak ale po wykopaniu 2skrzyn cobla udalo mi sie zdobyc 3 zwykle klucze co daje 0 diamentow a gracze z ranga otrzymuja je codziennie z kitow

Zostaw like

Opublikowano

ze skrzyni dostajesz losowo itemki masz tam kilka itemków w skrzyni nie tylko 1 i ten sam więc jest procent szans ze dostaniesz diament albo jakieś nasiona pałki blaze czy innego rodzeju itemki

Opublikowano

Czy na pewno nie ma jakiego bledu w tym pluginie? Skoro na 3 klucze wypadly tylko zwykle a mowisz ze na kazdy jest taka sama szansa to troche dziwne

@Edit teraz wypadl mi 5klucz takze zwykly

Zostaw like

Opublikowano

Dla mnie także jest zbyt mały drop ;/ Klucze dropia strasznie rzadko :/

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Klucz złoty Dropi z netherracka a zwykły klucz dropi z Cobblestone wpisz /drop i zobaczysz jaki klucz z czego dropi :)

Opublikowano

znowu go tak zaniedbacie jak ostatnim razem?

Obecna edycja jest jedną z lepszych i bardziej dobracowanych :) Ekipa w pełni wzięła się w garść i robi wszystko by na serwerze było wszystko poukładane i ogatniętę :) Wystarczy wejść i samemu się przekonać że serwer się odradza i wraca na właściwe tory :)

Opublikowano

Serwer zapowida się świetnie! Tylko moje uwagi:

• Forum nie działa. ;/
  • Administracja nie pomaga graczom. Miałem dwie sytuacje, gdzie przez przypadek lawa zamieniła się w obsydian i nikt mi nie pomógł. Dopiero Promisinq pomógł.
  • Spam na chacie. Ograniczcie wiadomość co 3sek.
  • System P2W. Proszę wyrównujcie to. Za dużo ranga VIP+ posiada. Usunięcie nie potrzebne funkcje.

Pozdrawiam!

­

Opublikowano

Serwer zapowida się świetnie! Tylko moje uwagi:

• Forum nie działa. ;/
  • Administracja nie pomaga graczom. Miałem dwie sytuacje, gdzie przez przypadek lawa zamieniła się w obsydian i nikt mi nie pomógł. Dopiero Promisinq pomógł.
  • Spam na chacie. Ograniczcie wiadomość co 3sek.
  • System P2W. Proszę wyrównujcie to. Za dużo ranga VIP+ posiada. Usunięcie nie potrzebne funkcje.
Pozdrawiam!

­

Forum jest w trakcie Modernizacji na dniach powinno już działać :)

a co do reszty to się zrobi w tym tygodniu :)

Takie dwie perełki dzisiaj dorwałem pewnie większości to nie przeszkadza ale niektórych w tym mnie razi w oczy

http://zapodaj.net/55e442fa3dd90.png.html

http://zapodaj.net/8aa7b46711fb6.png.html

bylo wiecej takich ciekawych sytuacji ale nie chcialo mi sie juz ss'owac

Co do takich zachowań przez naszego ChatModa zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje i otrzyma on pouczenie za takie zachowanie, jeśli by więcej sytuacji miało miejsca z jego strony to proszę mnie o tym informować tutaj gdyż nie mam jak siedzieć 24/7 na serwerze i kontrolować sytuacji gdyż pracuje :)

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Bardzo ciekawy i sumiennie prowadzony serwer. Widać, że administracja reprezentuje wysoki poziom i dokłada wszelkich starań, aby utrzymać porządek. Może nie ma tyle graczy ile bym chciał, ale jest to serwer godny uwagi i mogę go polecić.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...