Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynki z designami

pawelek19pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek pomysł nie jest mój (zaczerpnięty z tąd ---> https://www.youtube.com/watch?v=8waIJrsau28) ja tylko chce napisać o co tam chodzi (abyś nie oglądał jak ci się nie chce ) i podyskutować o tym pomyśle

a więc na początek pomysł mówi o tym aby wprowadzić skrzynki do darkorbit za 5 euro razem z kluczem i można by dostać z nich różne designy

co bym zmienił lub dał do nich  :

1. nazwe skrzynki na kontener

2. skrzynki za 10k uri a klucz za 5 k uri

3. po ukończeniu pojedynku na arenie treningowej było by po wygranej 5% szans a po przegranej 2,5 % szans na zdobycie klucza lub skrzynki

4. 0,1% szans na drop skrzynki lub klucza z aliena

5. w skrzynkach najcenniejsze były by designy ale była by też amunicja po 5k ( najgorsza rzecz ) , klucze do skrzyń 3 (średnia rzecz ) , CDD 10 (średnia rzecz ) , części do dronów (dobra rzecz ) , designy do dronów (bardzo dobra rzecz ) i inne rzeczy

6. podzielić rzeczy na stopnie/kategorie od 1(najsłabszej ) do 5 (najlepszej )

piszcie co byście zmienili lub dodali

Opublikowano

W sumie jakieś urozmaicenie jest, jednak nie wiem czy by to weszło, ponieważ mamy już jedne skrzynki, chyba, że te stare zostały by zamienione na te, no to nawet to by bylo dobre wg. mnie. Jak by to weszło nie będę zdziwiony, jak będzie nazwa "Dark Orbit Global Offensive" :D

Opublikowano

Stad* i to nie jest oficjalne forum darkorbit zeby poruszac takie glosowania odnosnie zmian w grze

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

­Kolejne skrzynki? Już lepiej gdyby dodać że co ileś minut spawnują się potworki, które dają Ci coś tam w zamian za laser (taki jakby quest xD)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Bez sensu - jeszcze trochę to będziecie chcieli za free dostać komplet FL4.

Macie klucze - z nich są dresy - po kija skrzynki jeszcze za urii ??

Opublikowano

Pomysł spoko nie mam nic przeciwko, ale BP nie wprowadzi tego zbyt duża strata pieniędzy dla nich a każdy gracz DO wie że oni na kasę tylko patrzą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...