Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Wielki Powrót. Jak zarobić?

pgj1213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym powrócić na Metin2 oficialny i tu rodzi sie moje pytanie. Jak uprzyjemnic sobie gre aby nie stac w miejscu i zarobić Yang aby w miare szybko i sprawnie rozwijać główną postac (zaczynam od 1lvl).

Chce mieć główną postać oraz dropka. Ostatnio grałem w PL w roku 2010 i jak popatrzyłem filmiki na YT to poprostu szok. Bardzo dużo sie tu zmieniło.

Jaki polecacie mi sposób na dropienie? Dodam że wolałbym aby można było spokojnie dropić może nie jakies kokosy ale spokojnie i pewnie.

Może zakupic jakiś pakiet Yang na start na EQ dla dropa aby było łatwiej??

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Nie grałeś od 2010, to nie graj i teraz. Znajdź sobie jakiś priv. Wątpię, aby granie na PL było miłe i szkoda wydawać tam zł na yangi. Nie polecam ze względu na to, że to ostatnia prosta chcą tylko wyciągnąć jak najwięcej kasy z ludzi.

Opublikowano

Sposób zarobku niczym się nie zmienił nadal opłaca się bić na małym poziomie metiny w m1/m2 z nadzieją, że zdobędziemy jakieś ku przykładowo aura czy czarowane.

Opublikowano

Witam

Chciałbym powrócić na Metin2 oficialny i tu rodzi sie moje pytanie. Jak uprzyjemnic sobie gre aby nie stac w miejscu i zarobić Yang aby w miare szybko i sprawnie rozwijać główną postac (zaczynam od 1lvl).

Chce mieć główną postać oraz dropka. Ostatnio grałem w PL w roku 2010 i jak popatrzyłem filmiki na YT to poprostu szok. Bardzo dużo sie tu zmieniło.

Jaki polecacie mi sposób na dropienie? Dodam że wolałbym aby można było spokojnie dropić może nie jakies kokosy ale spokojnie i pewnie.

Może zakupic jakiś pakiet Yang na start na EQ dla dropa aby było łatwiej??

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc

Chcesz mieć przyjemność z grania nie wydając kasy na IS i ,,poczuć'' cień tego klimatu metina z 2010 roku? To zagraj na World of Metin2, pod prawie każdym względem jest dużo lepszy od naszego Globala :)

Opublikowano

­Tak jak już to pisałem.

"Aktualnie to na Eventach się sporo zarabia, jeśli masz postać po zębach orka, to rób tombole i losuj, czasem może wylecieć coś ciekawego, co sprzedasz za drogie pieniądze. Jeśli nie trwa żaden event, to kopanie rud, ale to na 2/3 konta, bo jednym to mało opłacalne. Możesz też zarobić dropiąc fms+0 i np. na Samosie 1 fms+0 - 2kk, a jeden kamień duchowy - 12kk :) Więc za 6 fms masz jednego KD."

eriosgkmk.gif

Opublikowano

wbij 30 lvl i  drop małże. Możesz otwierać albo sprzedawać :P. Polecam też dropienie KU Aura Miecza/Czarowane Ostrze , albo możesz spędzić też czas na dropieniu fms/ribów i bonowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...