Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Multiclient

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MetiminPL1

Jaki jest powód bana? Bo to bardzo wątpliwe i mało prawdopodobne że dostałeś go akurat za multiclienta, nie używałeś czasem czegoś innego w dodatku?

dostałem bana na obu kontach ;-; 

(na tych których multi był używany)

Opublikowano

@MetiminPL1

Może były na tym samym emailu, albo używałeś je w tym samym dniu i ostatnie logowanie było z tego samego ip, możliwości jest wiele, ale wątpliwym jest żebyś dostał bana za multiclienta, jeśli jednak rzeczywiście tak było(w co wątpię), to możesz odwoływać się od kary, tłumacząc, że używałeś dwóch kont na dwóch różnych komputerach, co jest dozwolone(mogą mieć ten sam adres ip, więc nie mają jak tego sprawdzić).

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@MetiminPL1

Może były na tym samym emailu, albo używałeś je w tym samym dniu i ostatnie logowanie było z tego samego ip, możliwości jest wiele, ale wątpliwym jest żebyś dostał bana za multiclienta, jeśli jednak rzeczywiście tak było(w co wątpię), to możesz odwoływać się od kary, tłumacząc, że używałeś dwóch kont na dwóch różnych komputerach, co jest dozwolone(mogą mieć ten sam adres ip, więc nie mają jak tego sprawdzić).

były na tym samy emailu.były w tym samym dniu, ale  używając multi byłem na 2 koncu miasta,czekam własnie na potwierdzenie rejestracji. mam nadzieje ze sie uda ;-;

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@WiktoriaK

Zaloguj się, wtedy pojawi się mapa, na niej pewnie kilka graczy i potworów i ogólnie będziesz mogła otworzyć swój ekwipunek, porozmawiać z ludźmi, być może nawet z twoją dynamicznie rozwijającą się rodziną i takie tam. :)

To jest multiclient, teraz możesz odpalić drugiego clienta i grać na dwóch.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@WiktoriaK

Zaloguj się, wtedy pojawi się mapa, na niej pewnie kilka graczy i potworów i ogólnie będziesz mogła otworzyć swój ekwipunek, porozmawiać z ludźmi, być może nawet z twoją dynamicznie rozwijającą się rodziną i takie tam. :)

To jest multiclient, teraz możesz odpalić drugiego clienta i grać na dwóch.

Nie serio nie ma nic.

Hahaha ale mi chodzi o tego bota bo wczesniej smigal i mi sie nawet admina udalo oszukac!

QL4A4Sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...