Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga i kamyk bez premki na szalone

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam 3 pytania :

1.jak szybko wbic range ?? mam 15 lvl prawie 16 peta i misje te co dam rade skonczone.

2.czy na szalone kubiki oplaca sie leciec z kamykiem bez premki ?? pet na 8 lvlu.

3.jak robic szalone kubiki?? bic kubika az nie wypusci protek i w proty puszczac kamyka czy w kubika ciagle kamyka puszczac czy jak to zrobic ??

Opublikowano

1. Wrota, bicie przeciwników, robienie opłacalnych misji 

2. Z premką masz ~~30k uri/h na szalonych, zakładając że będziesz non stop przez 60 min używał kamyka, który ma cdr 30sekund, to na 1h użyjesz go 120 razy,[no zakładając latanie do cubika, przerwa do wc itd to masz dajmy na to 95 użyc i to razy 350 [bo tyle naprawa kosztuje] = ~~30-35k uri straty na samą naprawę. Nie opłaca się.

NOPE. źle tekst zrozumiałem, wybacz. Postaraj się stawiać przecinki, proszę. ZARAZ POPRAWIĘ.

Opłaca się, będziesz stratny ~~7k-10k, 10k-20k do przodu. tylko wiadomo, kamyk 3 wymagany.

3. Podlatujesz do cubika z dk lub bmk [musi Cię coś bić aby puścić kamyka], przypuśćmy że masz go zaznaczonego to podlatujesz na chwile z kamykiem, jak widzisz ze pet leci w srodek cubika to odlatujesz od razu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...