Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS 1.6 Steam

siongok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowym użytkownikiem i mam taki problem. Gdy włączam gre przez Steam i w video mam ustawione OpenGL, czyli tak jak powinno być, mam niemiłosierne lagi, ścinki, ogólnie nie da sie nic zrobić. Gdy przełącze video na Software wszystko chodzi płynnie, dodam że na CS 1.6 Non-Steam też nie moge ustawić na OpenGL bo wtedy wyrzuca mi błąd, dlatego gram na D3D. Czy może to być wina tak słabego procesora? Intel Celeron 1 rdzeń 1.6 GHz. Karta graficzna to Asus Geforce 9800 GT 512 MB.

Opublikowano

Jak nie masz zamiaru niczego zmieniać w komputerze to po prostu graj na innej grafice.

Możesz wrzucić screena błędu jaki Ci się wyświetla na ns jak chcesz ustawić opengl ?

giphy.gif

Opublikowano

Problem został rozwiązany. Wystarczyło zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej i teraz wszystko śmiga aż miło. Dziękuje wszystkim za komentarze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...