Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie wkleić gotowe kody?

#NO Karolevsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Posiadam skrypt nie w pełni gotowy, do portalu, lochów gildii, wieży...

I tu moje pytanie, gdzie wkleić kody ?

Zapytanie w Msgl ?

Nagroda - + !

Opublikowano

Psst...kolego... podpowiem Ci, że po angielsku wieża to "tower". Więc szukaj ACT'u z tym wyrazem i tam "wrzuć" swój "skrypt" wieży.  B)

Opublikowano

Jeszcze może dać ci screeny co po kolei zrobić ? Daj sobie spokój bo i tak nic nie zrobisz . Najpierw lepiej ogarnij co to jest php . Taka podpowiedź : Raczej podmienić ?

nostaleh.png
Opublikowano

Nie wiem, gdzie jest akt.

Chcę się upewnić, czy dobrze to zrobię...

@GrAvItY1

Jesteś żałosny, nic nie wnosisz do tematu.

Grzecznie pytam, a ty już mi mówisz co mam robić.

Kolejny raporcik ;) !

Opublikowano

Wklej ten skrypt na forum to Ci powiedzą co z tym zrobić. Skąd mamy wiedzieć co dostałeś i jak to wygląda? Jeśli nie potrafisz ogarnąć co to wgl jest, to może zacznij uczyć się podstaw php albo skończ z tym.

Opublikowano

Wklej ten skrypt na forum to Ci powiedzą co z tym zrobić. Skąd mamy wiedzieć co dostałeś i jak to wygląda? Jeśli nie potrafisz ogarnąć co to wgl jest, to może zacznij uczyć się podstaw php albo skończ z tym.

Nie mów mi co mam robić.

Zaraz dodam temat ze skryptem.

Opublikowano

Nie mów mi co mam robić.

Zaraz dodam temat ze skryptem.

Nie licz, że ktoś pomoże jakiemuś gimbusowi, który nie zna podstaw html, a co dopiero php. Polecam zakończyć pracę nad skryptami, o ile to można nazwać pracą, bo jak widać szukasz gotowców w necie i nawet nie potrafisz ich wkleić. Śmiech na sali. Polecam zamknąć temat i nie robić z siebie idioty(Chyba już za późno).

Skrypty wklejasz do req/request.php.

Opublikowano

Nie licz, że ktoś pomoże jakiemuś gimbusowi, który nie zna podstaw html, a co dopiero php. Polecam zakończyć pracę nad skryptami, o ile to można nazwać pracą, bo jak widać szukasz gotowców w necie i nawet nie potrafisz ich wkleić. Śmiech na sali. Polecam zamknąć temat i nie robić z siebie idioty(Chyba już za późno).

Skrypty wklejasz do req/request.php.

Norbertsons miał rację, jesteś nikim, to ty kopiujesz jego prace, następnie udostępniasz.

Nazywasz mnie idiotą, ponieważ nie umiem pisać skryptów?

Gimbusem ?

Ahaha, jesteś żałosny.

Raport leci.

Pozdrawiam Norbertsa.

Opublikowano

Norbertsons miał rację, jesteś nikim, to ty kopiujesz jego prace, następnie udostępniasz.

Gimbusem ?

Ahaha, jesteś żałosny.

Raport leci.

Pozdrawiam Norbertsa.

Bardziej żałosny to ty jesteś . Każdy ci już powiedział gdzie masz to wkleić a ty co myślisz , że ktoś ci poda dokładną linijkę gdzie to jest ? Nie umiesz użyć CTRL+F i znaleźć tego aktu ? Sorry ale jeszcze gorszego idioty nie widziałem. A te raporty to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić.

nostaleh.png
Opublikowano

Gimbusem ?

Ahaha, jesteś żałosny.

Raport leci.

Pozdrawiam Norbertsa.

"Jego" prace haha  :D  xD

Opublikowano

@GrAvItY1

Według ciebie każdy kto ni zna php, jest idotą ?

Jak mówiłem wyżej, jesteś idiotą, nie kontynuuj dyskusji.

Według mnie ten co nie umie używać CTRL+F i master-copy-and-paste jest idiotą czyli ty. A nie ten co nie umie php.

nostaleh.png
Opublikowano

Kurcze typie, oni mają rację.

Założyłeś już kilka tematów i dodałeś od groma postów z prośbami o pomoc.

Wypisujesz do mnie na PW o rzeczy, które możesz znaleźć sam...

Wypisujesz do mnie i pewnie innych ludzi też o banalne rzeczy...

Jeżeli chcesz robić serwer to rób go sam i naucz się php, a przynajmniej podstaw...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...