Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zamykajcie Battlefielda p4f !

maly2704i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A powiedzcie mi w którą grę bez wydawania kasy na 1 lvl-u nie było problemu ?? Każdy wyższy nas poziom jechał jak chciał.

Właśnie przynajmniej tu w bfplay4free można było mało wydać i grać się dało.Jak nic nawet na mniejszym lvl-u i to bez dalszego wydawania ważne były tylko dodatki.

To tak samo jak zrobili boom na darmowy bf3 (i to kilka krotnie dawali bf3 za free). I co tam też na 1 lvl-u człowiek miał jakieś szanse  z wyższymi ?? Bo według mnie nie.

Każdy wyższy lvl bądź zazwyczaj z premką jechali mniejsze lvl-e jak tylko chcieli.Do tego wielki plus jeśli chodzi o play4free ,bo mało było info czy plików w postaci makro.

Teraz weźcie sobie takiego bf3,bf4 czy nawet cs tam znalezienie makro nie ma dla nikogo problemu.Nawet bez problemu znajdziemy na jakiś kanałach youtube.A do bfplay4free jak ktoś miał makro to już dużo mniejsza grupka obeznanych osób.

Do tego to właśnie najwięcej killi robiło się w bfplay4free czyli wniosek taki,że co chwilę coś się działo.I też było zabawnie.

Poza tym w bfplay4free też się przesiadywało na ts.A teraz pokażcie jakie ma się zazwyczaj staty w bf3,b4 większość to będzie więcej dedów niż przyjemności z killów.

Bądź wpadnie jakiś pro makrowiec i wtedy będzie nas masakrował.Ba mało tego wystarczy też ustawić w pliku bf3,4 i to legalnie i dzięki temu mamy większy kąt widzenia plus i mniejszy odrzut z broni.I właśnie gdzie tu ta przyjemność ??

Ba i co do tego bez premki i też mamy mniej map i rzeczy.Także tam też doliczyć wszystko to też wyjdzie drogo.A jeszcze jakiś pewien czas tylko czekać aż tylko zamkną i bf3 i później tak będzie tylko po kolei ,bo będą wychodziły ich nowe kotlety słabo odgrzane,więc muszą starszą grę zamknąć ,żeby to ta nowsza lepiej się sprzedawała.

Wystarczy też i samemu wywnioskować czego tak mocno kilku krotnie dawali bf3 za free,bo już i na serwerach mniejszy ruch się robił.To tylko kwestia czasu i zamkną bf3.Bo chyba nawet nie mają co liczyć jeśli dali za free bf3 to ludzie hurtem będą kupowali premki...

Opublikowano

Dokładnie, i teraz chcąc mieć równe szansę w bf 3/4 to trzeba wydać z 300zl na podstawke+ premium, podczas gdy w p4f wystarczyły 2 pakiety po 25zł i mogłeś cisnąć każdego.

Opublikowano

Dokładnie, i teraz chcąc mieć równe szansę w bf 3/4 to trzeba wydać z 300zl na podstawke+ premium, podczas gdy w p4f wystarczyły 2 pakiety po 25zł i mogłeś cisnąć każdego.

ja kupilem bf4 z premka za 74 zl, więc wiesz

Ale bf4 to już wojna totalna i totalny rozpierdol. Wejdź na metro no explosives- same ciotki z termo i rzucają smoke. Ja też tak robię, bo inaczej się nie da czasami. 

Jedyna rzecz w bf3 i 4 to działająca auto adminka. Jak jest serwer pistol only, to jak zabijesz z czegoś innego, to od razu kick.

Dodatkowo do bf4 wymagane jest 8gb ram, inaczejj nie pograsz. Jak miałem 4, to było tak:

xLe5eJO.png

Dzisiaj zamontowałem dodatkowe 4 i gra działa jak żyleta

Opublikowano

A powiedzcie mi w którą grę bez wydawania kasy na 1 lvl-u nie było problemu ?? Każdy wyższy nas poziom jechał jak chciał.

Właśnie przynajmniej tu w bfplay4free można było mało wydać i grać się dało.Jak nic nawet na mniejszym lvl-u i to bez dalszego wydawania ważne były tylko dodatki.

To tak samo jak zrobili boom na darmowy bf3 (i to kilka krotnie dawali bf3 za free). I co tam też na 1 lvl-u człowiek miał jakieś szanse  z wyższymi ?? Bo według mnie nie.

Każdy wyższy lvl bądź zazwyczaj z premką jechali mniejsze lvl-e jak tylko chcieli.Do tego wielki plus jeśli chodzi o play4free ,bo mało było info czy plików w postaci makro.

Teraz weźcie sobie takiego bf3,bf4 czy nawet cs tam znalezienie makro nie ma dla nikogo problemu.Nawet bez problemu znajdziemy na jakiś kanałach youtube.A do bfplay4free jak ktoś miał makro to już dużo mniejsza grupka obeznanych osób.

Do tego to właśnie najwięcej killi robiło się w bfplay4free czyli wniosek taki,że co chwilę coś się działo.I też było zabawnie.

Poza tym w bfplay4free też się przesiadywało na ts.A teraz pokażcie jakie ma się zazwyczaj staty w bf3,b4 większość to będzie więcej dedów niż przyjemności z killów.

Bądź wpadnie jakiś pro makrowiec i wtedy będzie nas masakrował.Ba mało tego wystarczy też ustawić w pliku bf3,4 i to legalnie i dzięki temu mamy większy kąt widzenia plus i mniejszy odrzut z broni.I właśnie gdzie tu ta przyjemność ??

Ba i co do tego bez premki i też mamy mniej map i rzeczy.Także tam też doliczyć wszystko to też wyjdzie drogo.A jeszcze jakiś pewien czas tylko czekać aż tylko zamkną i bf3 i później tak będzie tylko po kolei ,bo będą wychodziły ich nowe kotlety słabo odgrzane,więc muszą starszą grę zamknąć ,żeby to ta nowsza lepiej się sprzedawała.

Wystarczy też i samemu wywnioskować czego tak mocno kilku krotnie dawali bf3 za free,bo już i na serwerach mniejszy ruch się robił.To tylko kwestia czasu i zamkną bf3.Bo chyba nawet nie mają co liczyć jeśli dali za free bf3 to ludzie hurtem będą kupowali premki...

Nie zgadzam się :)

A tu wrzucam moje staty w bf 4, w bf 4 jest tak że do 20lv grasz tylko z ludźmi którzy mają max 20 więc jest balans.

Dzisiaj akurat zdj nie zrobiłem ale miałem coś 43 na 10 :)

Gram na ps3 jakby co :)

Staty w załączniku:

VG0x74I.jpg

o8YcMhU.jpg

LEh71hP.jpg

­

1RkW7od.png

Opublikowano

No to żadna nowość jeśli chodzi o autoadminkę w bf3 i 4 ,bo przecież i to w bfplay4free działało .A nawet jak ktoś ustawił dobrze jeszcze autoadminkę to od razu na dzień dobry kickowało za daną broń nawet bez 1 zabijania itp.Przecież nawet można było wyłączyć adrealinkę i bandaże,bo inaczej jak ktoś miał w eq to od razu kick.

Opublikowano

Wlasnie P4F mialo swoj klimat ,ktorego bf 3,4 mogly pozazdroscic. Ten stary karkand oman czy mashtuur...To bylo cos ,na kazdej mapie kazda klasa sie przydawala i kazda byla uzywana nie bylo tak jak w Hardline gdzie jest grana 1-2 klasy.

Naprawde mogli by sie postarac i zrobic jeszcze raz p4f tyle ze na innym silniku (czyt. Frosbite czy jakis inny). Tyle ze wtedy potrzeba chceci ,a nie znow dodac 10 map 2 tryby kilka broni za gruby hajs...Dobrym rozwiazaniem by byl Workshop gdzie ludzie by wstawiali swoje pomysly etc.

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Faktem jest że BF:P4F miał swój klimat tak samo jak BF:H, EA możliwe że stworzy kolejnego F2P, ale dopiero wtedy jak nauczą się zarządzać takimi grami i dopóki EAsy nie będzie zarządzać tymi grami.

Starając szukać się jakichkolwiek alternatyw znalazłem co najmniej 2 gry.

Red Crucible: Firestorm (Wydaje się fajna, lecz ma problemy z optymalizacją, ale pewnie to z powodu bycia dopiero w Open Beta).

I Contact Wars, w którego możecie zagrać np. na Kongregate.com.

Dawniej miałem jeszcze kilka alternatyw, lecz niestety nie pamiętam ich nazw.

Ale wydaje mi się że ludzie wkrótce stworzą alternatywę dla BF:P4F, bo z tego co wiem to do BF:H jest jakiś projekt alternatywnej gry.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że w p4f można było pograć także for fun, a cs to sztywna czysto skillowa gra, nie polecam.

CS skillowy? xdd jak tam 90% osób to same gimbusy 5% dzieci i 5% scamerzy,to jest taki nieklockowy majnkraft,gra jest spoko ale komunity jest do dupy.

Opublikowano

Mi się wszystko w csie podoba oprócz scammerów i gimbów lecz rzadko mi się zdarzają, jakoś nie mam farta do gimbów i nie chce.
Co nie zmienia gdy chcesz grać w csa to i tak grasz a więcej "normalnych" graczy spina o to więc nic nie ma sensu.
Co do następnej gry to oby zrobili !­

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...