Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ah, Co ten Metin... <3 xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,powiem szczerze od dawna nie straciłem tak bezsensownie tyle lat na gre :D, gre przedstawili mi moi bracia cioteczni gdy mały do nich przyjezdzałem ;] pamiętam jak siedzieli i grali z kolegami,zakochałem się w tej grze xD próbowałem wiele razy jednak nigdy nie mogłem przestać grać nawet po jakiś dłuszych przerwach np.5 miesięcy ;x nie jestem osobą która wydaje pieniądze na is, chociąz to tutaj nie ma zadużego znaczenia... :] Czy jest jakaś gra która na dzień dzisiejszy jest w stanie mnie odciągnąć od tego metina :D podacie jakieś tytuły ?

Opublikowano

W CSa Gram :) w Lola grałem ale własnie się przerzuciłem na CS GO ;] a taka gra typu MMORPG , albo jakaś odskocznia dla zabawy np. z przyjaciółmi nie musi być łatwa te wszystkie gry typu 4story eh milion skili jakes rozpikselizowane gówna aka postacie :c a najgorsze ze coraz więcej gier podobnych do tego wychodzi

PS.Dzięki za wszystkie propozycje <3

Opublikowano

Być jest sporo lepszych tytułów tylko są albo b2p albo p2p, nie wiem czy Cię takie interesują, jeżeli masz hajs do kupienia to polecam Ci zdecydowanie the elder scrolls online lub sporo tańsze guild wars 2 wciągają i zasysają okropnie, jak interesuje Cię klimat survivalu i fps to h1z1 również się sprawdzi - do gry z przyjaciółmi. A z darmowych to path of exile bardzo przyjemnie gra się z kimś, neverwinter też dość ciekawe mmo tylko straszne p2w, resztę pewnie znasz z tych polskich więc nawet ich nie będę wypisywał.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Może spróbuj z Tibią ? Serio piszę.

Tak ciekawa odskocznia od tych wszystkich gier z ultra mega wypasioną grafiką.

Terraria jest ostatnio na topie. Jeśli lubisz takie gry to zagraj, może Ci się spodoba.

giphy.gif ­

Opublikowano

Metin się skończył dawno temu, też długo przesiadywałem przed nim, ale nie tak, abym nie mógł się od niego uwolnić... Polecam wy*ebać eq i szybko odinstalować grę. Sam tak kiedyś zrobiłem i nawet przez chwilę nie ciągnęło mnie do powrotu. Co do gier to jedyna sensowna propozycja to CS:GO. LOL już tez jest bardzo nudny, w moim odczuciu. Polecam zainwestować w Wiedźmina 3, FallOut 4. 

Opublikowano

Ruski cs:go zombie mod, w nocy ok. 30 osób i kilku polaków też jest :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Ja polecę Mu Online świetna gra którą serdecznie ci polecam. Może trochę rozpikselowane postacie ale jest to stara gra więc nie miałbym wymagań a według mnie jest świetna. W metina również gram kilka dobrych lat i z tych wszystkich mmo podchodzi mi tylko metin i mu 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Cabal 2 to crapiszcze jakich mało , niepolecam nikomu kto chociaz troche ma pojecie o dobrym MMO.

Grales chociaz w to? Czasowniki z "nie", piszemy oddzielnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...