Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nadchodzący crack?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

L share ddosy wali na fina bo wie ze jak wyjdzie crack 80% zarobki w dol jak mi przykro szfabie j****y jeszcze za oswiecim powinnien placic...

Opublikowano

Crack bedzie fixed w 5.14 pozdro 

Ale ty jesteś rozjebany... przeglądałem twoje posty sam miałem subka na L# i kupie znowu zapewne ale po co spamujesz tu takimi debilnymi wiadomościami, bolowi sie nie udało ale jak imeh napisał to już mu wierzysz poczekamy zobaczymy.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ale ty jesteś rozjebany... przeglądałem twoje posty sam miałem subka na L# i kupie znowu zapewne ale po co spamujesz tu takimi debilnymi wiadomościami, bolowi sie nie udało ale jak imeh napisał to już mu wierzysz poczekamy zobaczymy.

Nie kupisz już nigdy suba na L# jak bedziesz uzywal tego cracka a z*******e rzeczy w drodze :)

Opublikowano

Nie kupisz już nigdy suba na L# jak bedziesz uzywal tego cracka a z*******e rzeczy w drodze :)

Mam kilka kont, c***a mi zrobi joduska bo co  hwid ? ip.? Jesteś śmieszny dla mnie.

Opublikowano

Mam kilka kont, c***a mi zrobi joduska bo co  hwid ? ip.? Jesteś śmieszny dla mnie.

Jesteś głupszy niż myślałem dostaniesz bana na IP i na wszystkie konta ...

Opublikowano

Czego ma dostać bana? xD To nie bd miało wpływu na usera L#.

Opublikowano

Czego ma dostać bana? xD To nie bd miało wpływu na usera L#.

To jest jakiś przyjeb... finn napisał, że za 5min będzie rdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...