Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na zrobienie bossów.

Matak606

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a moglby ktos dac jeden z tych pluginow z gotowymi 5 bosami bo tego poradnika nie rozumiem i nieumiem tego zrobic(tylko bez gianta czyli 2 bosy zombie, 1 pajak, 1 swinia, 1 golem)+ takie slabsze z kazdego rodz za to daje naj i moze jak chcesz to jakas range na moim serwerze

Opublikowano

Kolego, wybacz, ale jeśli chcesz prowadzić serwer i w przyszłości radzić sobie z nim, pogłówkuj trochę sam. Fakt faktem, że forum jest od pomagania, ale bez przesady, uwierz mi, nic nie daje większej satysfakcji niż proste "Ja to wiem!". A jak się nauczysz, to naprawdę, minecraft, pluginy, skrypty, wszystko daje tak wiele mozliwosci, ze az strach. ;) 

Pozdrówka!

Opublikowano

ale wiem jak zrobic bo kiedys juz  z tym robilem ale jest aktualizazcja i bosy ktore stworze w plikach potem (po reloadzie) na serwie gdy probuje zrespic to pisze ze takiego bosa nie ma , tak jest w epic boss jak i w mythicmobs

te co sa na poczatek wgrane tez nie wchodza

Opublikowano

Jaka wersja dokładnie i silniczka i pluginu? Czasami, ja miałem taki problem, przez głupi Updater aktualizowało mi jakiś plugin i później mi nie śmigał tak jak powinien.

Opublikowano

chyba ze dasz starego EpicBossa ktory mial na poczatku zombieking spiderquen i bigpigy czy jakos tak

jesli masz tego to daj to se bede umial zrobic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...