Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie!  :D

Chciałbym Wam wszystkim dzisiaj przedstawić działającego

BOT-a o bardzo wdzięcznej nazwie:

SummonerFactory

9532114365921151405853.png

• Na jakiej zasadzie to działa?

BOT na podstawie wykrywania kolorów pixeli ze specjalnej skórki do LoL-a (patrz poniżej) przesyła informacje do naszej myszki i klawiatury, które zaczynają grać za nas.

• Czy to oznacza, że gdy BOT jest aktywny, nie mogę korzystać z komputera?

Niestety tak. W czasie, gdy SummonerFactory jest aktywny, nie możemy korzystać z komputera - zakłóca to bowiem poprawne działanie BOT-a.

• Jaką mamy szansę, że zostaniemy wykryci?

SummonerFactory dołożyło wszelkich starań, by zminimalizować taką szansę. BOT tworzy własną grę niestandardową (5 graczy vs 5 botów) i:

a ) gdy używamy funkcji Botexchange, zaprasza do niej innych graczy, którzy w tym samym czasie używają tegoż BOT-a. Gdy na serwerze EUNE jest dostępnych trzech graczy, używających SummonerFactory, a Ty dołączasz i tworzysz grę - musisz poczekać, aż dołączy piąty gracz.

b ) gdy nie używamy funkcji Botexchange, do gry zapraszane są tylko nasze pozostałe konta. UWAGA!!! Na jednym komputerze/jednej wirtualnej maszynie może być włączony tylko jeden klient League of Legends z BOT-em (jedno konto = 1 sesja). Aby zagrać pięcioma swoimi kontami, potrzeba włączyć SummonerFactory na 5 różnych komputerach/wirtualnych maszynach!!!

•  Czy to naprawdę jest darmowe?

Tak! Gdy założysz konto na stronie http://www.summonerfactory.net/#, jesteś ograniczony następującymi funkcjami:

7359714366185531405853.png

Okej, ale od czego właściwie zacząć?

Najpierw stwórz konto na summonerfactory.net.

Od tego momentu możesz podążać za instrukcjami z ich strony [klik],

jednakże pełny instruktaż zamieszczam również tutaj.

1. Po stworzeniu konta i zalogowaniu się, dodaj konta z LoL-a do swojej listy.

3948714366202891405853.png

2. Z oryginalnej strony (lub stąd - [klik]) pobieramy klienta SummonerFactory.

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/347b35325a4280852a9a55deb12a0ffea17fd8af0b50d7722ef8b3beb7f92a27/analysis/1436620441/

VirusTotal wykrywa w nim całe gówno świata, jednak - jak z każdym cheatem - nie należy zwracać na to większej uwagi.

Sam z SummonerFactory korzystam i do tej pory nic się nie dzieje.

3. Z oryginalnej strony (lub stąd - [klik]) pobieramy skórkę, dzięki której nasz BOT będzie działać.

4. Pobieramy program Wooxy, który służy do zmieniania standardowej skórki LoL-a. [klik]

5. Włączamy go, wybieramy Skins --> Import Skin --> Add Files i wybieramy wcześniej ściągniętą skórkę.

sfmod - summonerfactory.net - 1.3.wxy

6. Zaznaczamy skórkę i klikamy Install.

6890814366217391405853.png 

7. Włączamy SummonerFactoryClient.exe i klikamy START. :)

2261214366220681405853.png

UWAGA!!!

- ŻEBY BOT DZIAŁAŁ POPRAWNIE, MUSISZ UŻYWAĆ ANGIELSKIEJ WERSJI GRY.

W INNYM WYPADKU BOT ZATNIE SIĘ NA KUPOWANIU ITEMÓW!

- PRZED URUCHOMIENIEM BOTA NALEŻY ZROBIĆ KOPIĘ ZAPASOWĄ FOLDERU Z LOL-EM, PONIEWAŻ STALE ZMIENIA ON USTAWIENIA GRY NA DOSTOSOWANE DLA SUMMONERFACTORY!!!

UWAGA!!!

KIbanner.jpg

Opublikowano

SummonerFactory na EUNE miał zajebistą serię przegranych, bo jacyś imbecyle źle skonfigurowali BOT-a i nie ruszyli się ze spawnu.

BOT grał we trzech, a czasem nawet we dwóch. @Xees120 , jeżeli miałeś przyjemność bocić dziś w nocy na EUNE, to zginiesz śmiercią tragiczną.  <_<

9388114366856471405853.png

­

KIbanner.jpg

Opublikowano

SummonerFactory na EUNE miał zajebistą serię przegranych, bo jacyś imbecyle źle skonfigurowali BOT-a i nie ruszyli się ze spawnu.

BOT grał we trzech, a czasem nawet we dwóch. @Xees120 , jeżeli miałeś przyjemność bocić dziś w nocy na EUNE, to zginiesz śmiercią tragiczną.  <_<

9388114366856471405853.png

­

Właśnie moja historia wygląda podobnie... więc raczej odpuszczam sobie tego bota.

bPF1HEU.png

Opublikowano

Ciekawe

@Moderatorzy mnie tak kochają xD

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jesli odpale na VMware to moge normalnie uzywac komputera, czy bedzie mi myszką ruszać nawet nie w virtual machine? :_;

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wg mnie to żałośnie słaby bot, jeden klient= jedna maszyna wirtualna, trzeba kombinować ze zmianą skinu, w porównaniu z innymi (ale płatnymi) botami, ten nadaje się tylko do wbicia 5 refów, absolutnie niczego więcej. Nie polecam czegoś takiego, zużycie zasobów rzędu 1~1,5 gb na maszynę na jeden klient gry? Żart. Słaby żart.

Opublikowano

Jak dla mnie nonsens. Według mnie lepiej samemu grać i cieszyć się grą niż używać takowego bota.. Jeżeli ktoś jest leniwy i większość gier przegrywa to niech używa. Powodzenia...

LQyn8jq.png

Opublikowano

Niestety wyskakuje mi błąd przy uruchomianiu bota.. 

Pewnie nie wykonałeś instrukcji. a tak to za tym ten bot to s**t na k***a autocliku zrobiony przez durnia z podstawówki. Pozrdo

Opublikowano

Witam.

Mam problem z owym botem . Zrobiłem krok po kroku tak jak jest w instrukcji . Bot ma jakieś błędy z czerwonymi napisami i chce zrestartować cały czas grę. Efektem tego są jakies customy 0 exp 0 ip i są one bez itemów. Proszę o pomoc

Opublikowano

Witam.

Mam problem z owym botem . Zrobiłem krok po kroku tak jak jest w instrukcji . Bot ma jakieś błędy z czerwonymi napisami i chce zrestartować cały czas grę. Efektem tego są jakies customy 0 exp 0 ip i są one bez itemów. Proszę o pomoc

bo masz polską werrsje clienta pewnie

ja mam ten problem ze mapy mi nie podmienia wiec bot nie działa :c

Hejo

Opublikowano

bo masz polską werrsje clienta pewnie

ja mam ten problem ze mapy mi nie podmienia wiec bot nie działa :c

Klient w wersji Anglojęzycznej /  Robiłem krok po kroku jak w poradniku . U mnie mapa działa swietnie tylko wyskakują ciągle jakies czerwone errory .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie wyświetla się że nie mógł znaleźć ikony blokady ekranu czy coś takiego, próbowałem już wszystkiego, robiłem dokładnie jak w poradniku ale to nic nie dało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...