Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo na g2a.com

BaronQ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zakupiłem na g2a.com cd-keya do cs go. Niestety dostałem zużyty kod, stworzyłem sprawę w centrum sporów i napisałem do sprzedającego, wysłałem mu zdjęcia itp. Na jednym widniał mój adres e-mail i otrzymałem od supportu g2a - "The attachement was removed due to personal info visible in it. Please remember that revealing any of your personal data through Resolution Centre is not allowed and you should blurr such info. Data forbidden are name, address,e-mail, phone number or any information that could be used to identify you."

Sprzedający mi odpisał że sprawdzi kiedy został aktywowany ten kod i poprosił o jakiegoś ss'a z ilością godzin na moim drugim koncie, żeby wiedzieć czy go nie aktywowałem ponieważ w bibliotece pokazała się gra z poprzedniego konta. Teraz nie mogę odpisywać i nie wiem czym jest to spowodowane. Czy zamknięto sprawę przez to że dodałem załącznik z moim emailem który i tak już został usunięty? Jedyne co mogę teraz zrobić to zamknąć sprawę lub przekształcić w roszczenie.

Czy mam jakieś szanse na dostanie poprawnego kodu?

Opublikowano

Witam. Wczoraj zakupiłem na g2a.com cd-keya do cs go. Niestety dostałem zużyty kod, stworzyłem sprawę w centrum sporów i napisałem do sprzedającego, wysłałem mu zdjęcia itp. Na jednym widniał mój adres e-mail i otrzymałem od supportu g2a - "The attachement was removed due to personal info visible in it. Please remember that revealing any of your personal data through Resolution Centre is not allowed and you should blurr such info. Data forbidden are name, address,e-mail, phone number or any information that could be used to identify you."

Sprzedający mi odpisał że sprawdzi kiedy został aktywowany ten kod i poprosił o jakiegoś ss'a z ilością godzin na moim drugim koncie, żeby wiedzieć czy go nie aktywowałem ponieważ w bibliotece pokazała się gra z poprzedniego konta. Teraz nie mogę odpisywać i nie wiem czym jest to spowodowane. Czy zamknięto sprawę przez to że dodałem załącznik z moim emailem który i tak już został usunięty? Jedyne co mogę teraz zrobić to zamknąć sprawę lub przekształcić w roszczenie.

Czy mam jakieś szanse na dostanie poprawnego kodu?

Używałeś g2a shield ? 

­

Opublikowano

Nauczyc się czytać po ang, jest jak byk napisane, że usunęli, bo były widoczne jakieś dane osobowe(email, telefon, imie). Załóż nowy spor.

Ja kupiłem bez shielda klucz do bf3 premium. Klucz nie działał. Więc zrobiłem spor, wysłałem TYLKO zdjęcie z aktywacji origin, gdzie było pokazane, że klucz jest nieprawidłowy i gość potem dał dobry klucz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...