Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lykania.pl

LykaniaTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start w poniedziałek i to jeszcze o 14? Nieźle, jak już na początku macie takie "udane" pomysły to co dalej? No chyba że wasz jedyny target to dzieciaki/studenci, które mają wakacje, a wasz cel to postać 2-3 miechy, zgarnąć hajs i nara. Dla ludzi pracujących to kiepska data.

Opublikowano

Będzie jeszcze można wejść do gry czy już nie

Tak dziś druga faza testów.

Start w poniedziałek i to jeszcze o 14? Nieźle, jak już na początku macie takie "udane" pomysły to co dalej? No chyba że wasz jedyny target to dzieciaki/studenci, które mają wakacje, a wasz cel to postać 2-3 miechy, zgarnąć hajs i nara. Dla ludzi pracujących to kiepska data.

Zrobimy dziś ankietę

Opublikowano

Lista naszych wspaniałych youtuberów !

MORI-Nowy Styl​
WeeZyHakeRR​
KireK - Zagrajmy w Metin2​
Sh4ke
Grejszyn
BIGMEN​
AniolekAeo​
Hotovsky​
WaffellxXx
Ramzesek / Prosto

Lista oczywiście może ulec zmianie

Czekacie ?!

Zapraszamy na dzisiejszą fazę testów, która rozpocznie się o 12:30 !

Zapraszamy na serwer TeamSpeak !
ts.lazygames.pl || ts.lykania.pl
Opublikowano

dodajcie do clienta opcje zamiany all moobów w psy aby kazdy mogł chodzic na dt itd. Bo czasami sa mega lagi a to wiekszosci umili gre :) zreszta ta opcja teraz na serwerach jest juz praktycznie standardowa i mam nadzieje ze tu tez sie pojawi 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Poprawcie stronę serwera bo jest nie spolszczona i w niektórych przypadkach nie wykrywa polskich liter takich jak "ł" "ó" co jest nieestetyczne dla oka.

Opublikowano

wydaje mi sie czy start miał być dziś :/ ? chyba że coś nie dopatrzyłem ostatnio w prezentacji no nic to czekamy do jutra ...

co do tego że ktoś pisał ,,Dla ludzi pracujących to kiepska data do startu''  są też osoby które pracują na nocki i wyśpią się i bd mogli wbić :D

po za tym jeżeli ktoś pracuje i tak szansa na topke jest mała jedynie może sb pograć dla frajdy ;)

Opublikowano

wydaje mi sie czy start miał być dziś :/ ? chyba że coś nie dopatrzyłem ostatnio w prezentacji no nic to czekamy do jutra ...

co do tego że ktoś pisał ,,Dla ludzi pracujących to kiepska data do startu''  są też osoby które pracują na nocki i wyśpią się i bd mogli wbić :D

po za tym jeżeli ktoś pracuje i tak szansa na topke jest mała jedynie może sb pograć dla frajdy ;)

Start jutro o 14:05, chociaż ma być ankieta co do godziny startu.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Poprawcie stronę serwera bo jest nie spolszczona i w niektórych przypadkach nie wykrywa polskich liter takich jak "ł" "ó" co jest nieestetyczne dla oka.

Dziękujemy za zgłoszenie !

Start jest jutro, jeżeli chodzi o godzinę to niebawem ukaże się ankieta, w której sami wybierzecie godzinę.

Opublikowano

Dziękujemy za zgłoszenie !

Start jest jutro, jeżeli chodzi o godzinę to niebawem ukaże się ankieta, w której sami wybierzecie godzinę.

@1361622928-U485574.pngLykaniaTeam

Pytanka jeszcze co do serwera :

- w prezentacji jest że ''zwoje egzo. nie działają na kamienie duchowe'' co ile sie czyta kamole w takim razie  ?

- z lykanem jest coś takiego jak na PL'u było  że z bronia tą pierwszą trzeba expić do 30lv ? ( chętnie sb bym nią zagrał coś nowego :D )

- skąd bronie na 75lv tylko dt ?

Z góry dziekuje za odpowiedzi i powodzonka na starcie

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLykaniaTeam

Pytanka jeszcze co do serwera :

- w prezentacji jest że ''zwoje egzo. nie działają na kamienie duchowe'' co ile sie czyta kamole w takim razie  ?

- z lykanem jest coś takiego jak na PL'u było  że z bronia tą pierwszą trzeba expić do 30lv ? ( chętnie sb bym nią zagrał coś nowego :D )

- skąd bronie na 75lv tylko dt ?

Z góry dziekuje za odpowiedzi i powodzonka na starcie

W przypadku gdy nie zostanie przeczytanie pomyślnie 3h, jeżeli pomyślnie 5h

Zostanie dodana broń na 15 poziom jeszcze przed startem

Bronie na 75 poziom tylko i wyłącznie z Ripera

Opublikowano

W przypadku gdy nie zostanie przeczytanie pomyślnie 5h, jeżeli pomyślnie 3h

z tymi godzinami to nie na odwrót ? :D

­

2i29cae.png

Opublikowano

Zapraszamy do udziału w testach! Serwer nadal jest włączony!

Za każdy znaleziony błąd zostają przyznane Smocze Monety na start ! 

Na Facebooku znajdziecie Ankietę, sami zdecydujcie, o której wystartuje serwer ! 

Opublikowano

Start o 14:05 tak jak było ustalone...Nie zmieniajcie już po raz 10000000000000000000000000000 bo to nie ma sensu...

Opublikowano

Start o 14:05 tak jak było ustalone...Nie zmieniajcie już po raz 10000000000000000000000000000 bo to nie ma sensu...

Dzien tak czy inaczej zmieniony nie będzie ! Jedynie godzina jeżeli tak zdecydują gracze oczywiście.

Opublikowano

Kiedy forum ?Jeżeli potrzebujecie pomocy w instalacji/konfiguracji/ogarnianiu zapraszam na PW

Opublikowano

Wspominaliście o nowym kliencie/łatce do starego kiedy ona będzie dostępna??

/edit

I co z tym 6skilem u woja i ninj zostaje czy nie?

Opublikowano

To ostatnie pytanie podczas bety rozdawaliście kody za znalezione bugi gdzie mam go wysłać? Z tego co pamiętam na pw ale tutaj czy gdzie?

Opublikowano

Prezentacja troszkę naciągana i fałszowana. Już są serwery które posiadają w pełni sprawny system shopów offline , a tutaj piszę że Lykania będzie posiadała JEDYNY sprawny system shopów offline :> ciekawie..

Opublikowano

Dzisiaj startuje S2 Imetina wiec nie sadze zebyscie mieli dzisiaj wielu graczy ale zycze powodzenia :)

Nawet wejde

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...