Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Nie Testowany !

Kobu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za hacka odpowiada ten kto pobiera nie kto wrzuca przetestuje i dam edita

@edit Nie widze tam hacka..

@Edit 2

Nie dziala crashuje

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Za hacka odpowiada ten kto pobiera nie kto wrzuca przetestuje i dam edita

@edit Nie widze tam hacka..

właśnie że się mylisz ... za hacka odpowiada ten co wrzuca, a za bana odpowiada ten co ściąga ...

@thopic

fajne te backdoory ... nie polecam tego ściągać.

nie reklamuj innych stron ...

Opublikowano

proszę ale nie daję skana ponieważ wiem że ten plik dll nie ma virusa bo sprawdzałem prędzej

To jest ukryta treść, proszę

ale nie będzie chyba działał bo trzeba ten GuidGenerator trzeba odpalić żeby coś tam do systemu zrobił

RdLc.jpg

Opublikowano

no nie wiem co on tam dokładnie robi nie robiłem tego powiedziałem że się bałem ;P

RdLc.jpg

Opublikowano

proszę ale nie daję skana ponieważ wiem że ten plik dll nie ma virusa bo sprawdzałem prędzej

http://www.speedyshare.com/files/22299090/RDG-CA-EU.dll

ale nie będzie chyba działał bo trzeba ten GuidGenerator trzeba odpalić żeby coś tam do systemu zrobił

fajnie masz skoro w temacie pisze " Hack Nie Testowany !" a teraz piszecz " wiem że ten plik dll nie ma virusa bo sprawdzałem prędzej" wth? coś kręcisz ...

lepiej tego nie pobierajcie, poczekajcie aż ktoś zaufany coś doda ...

@down

omg literówki się dojebał, może od razu zrób screena i wstaw do sygny o.0 ... ale każdy sposób jest dobry aby nabić sobie posta...

Opublikowano

nie rozumiesz ja to wypakowałęm i wywaliło wirusy mi skasowało tam prex a ten plik dll mi został i jak go odpaliłem to error gre crashował wieć napisałem instrukcję taką jaka była na stronie ponieważ nie robiłem tego w tym GuidGenerator nic nie dotykałem tego orginal instruction zaraz dam Okay seeing as how everyone seems to need help using the public hacks, I'm going to make another guide on how to do so..

Step 1: downloading the hacks.

To download the hacks, click here.

After you've downloaded that file, extract it.

Step 2: GUID

This seems to be the part everyone is forgetting, this is also the MOST important part to getting your hacks working..

Okay, so what you want to do is open the GUIDgenerator

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 877x640.

Okay, after you've opened that you should see this..

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 682x342.

Your GUID has been copied, upon opening that, a new URL should have opened, if not click here.

Now that that is open, type in your Username on forums, and the password that goes along with it.. in the third box, right click and paste, that should paste a random sequence of numbers and letters, that is your GUID.

After all the boxes are PROPERLY filled in, his submit.

Step 3: The hacks..

Now, go back to your folder, and right click the PerX injector, and hit run as administrator..!

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 877x636.

A box should come up, hit yes/accept.

Now when PerX is open, you want to go to the process, and make sure Engine.exe is entered in that line, like so..

Okay, so thats it for the process, now on the SAME PerX window, hit browse, just below and then it should just have one DLL, which is the hack itself..

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 982x466.

After that, hit inject, start combat arms, then your hacks should be up and running, have fun and don't forget to BUY VIP!

Note: for a full list of hacks, and what they do click here.

Have fun hacking!

If you have any questions, post below and I or a staff member will try to help you.

@edit macie tu screena z oryginalnej stronki rdg.jpg

RdLc.jpg

Opublikowano

chcesz udowodnie ci że mam od tego 100% link ja tylko się dziele tym co znalazłem nie jestem jakimś noobem co ma 1 posta ...

@edit proszę link ale nie ma że reklamuje ...

To jest ukryta treść, proszę

RdLc.jpg

Opublikowano

Lol Bylo nie dziala ... Ja to wstawilem ale tematu usuneli ...

Opublikowano

ty to wrzuciłeś i ty za to odpowiadasz, ja widzę tylko virusy

żegnam

Opublikowano

no przecież nie specjalnie weście nigdy czegoś takiego na forum nei wrzucałem tylko raz ale to nie żeby komuś uszkodzić kompa przecież zrobiłem scana itd. za inne takie posty jak dają scany i są wiry nie dajecie bana tylko mi daliście i tym spamerom lecz czmeu ja to wystawiłem zrobiłem scana opisałem odpowiada ten co to pobrał ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...