Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW #038

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

• Numer konkursu - SOTW #038
  • Temat - Ulubiona gra (dowolna interpretacja).
  • Dodatkowe informacje -
  • Wymiary - maksymalnie 550x350 (orientacja pozioma lub pionowa)
  • Termin oddawania prac - do 12.07.2015 (23:59)
  • Termin głosowania - do 17.07.2015 (23:59)

Prace wysyłajcie do mnie na pw. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Zdecydowanie numer 2. Przyjemna dla oka, ładna, przy niej prędzej bym się zatrzymała niż przy pracy numer 1.

Btw.. co każdy SOTW ktoś namiętnie używa efektu 3d. Niestety danie tego efektu to nie wszystko i dawanie też ciągle tego do niczego nie doprowadzi, chyba w SOTW trzeba czegoś więcej.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mój głos wędruje na pracę nr 2, ponieważ pierwsza jest rozmazana, ale gdyby była bardziej zaawansowana to bym na 1 zagłosował lecz to tylko filtr i napis sotw 38. No 2 nie przyciąga, ale widać co na niej jest. Szczerze mówiąc frekfencja jest mała a prace głupie.

Wiecie co, zróbcie ten sam temat na następnym sotf też, bo to jest porażka lipcowa!!

Opublikowano

Nr. 2 jest przyjemniejsza dla oka, dlatego głos na nią. :)

Opublikowano

Praca nr 1.

Bardzo ładnie został przedstawiony samochód z gry NFS World, w którą przez pewien okres czasu grałem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

efekt 3d wygląda koszmarnie na sygnach, zresztą gdziekolwiek rzadko kiedy wygląda dobrze.

obie prace słabiutkie, ale spokojnie mogą już startować w sotwach na graffice xD (poziom tam drastycznie spadł, szkoda).

głos na dwójkę. przyjemniejsze dla oka barwy.

Opublikowano

Praca nr 1, bardziej mi wpada w oko, druga praca wyglada dla mnie jak plagiat dlatego na nia nie glosuje.

Opublikowano

Mam dylemat między 1 a 2. Pierwsza praca jest dość interesująca, ciekawie użyte efekty na samochodzie, całość jakoś przyciąga uwagę, natomiast praca numer dwa też ma swój klimat, aczkolwiek od razu jedyneczka wpadła w oko. Praca nr 1

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...