Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak skonfigurować Aimbot'a ?

kamilmatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jak dobrze skonfigurować tego aimbot'a - post-597781-0-14267000-1436598951.png

żeby nie namierzał przez ściany... no i ogólnie nie był tak '' widoczny '' na overwatch'u

Opublikowano

Jezu dziecko 9-latku nie umiesz inaczej tylko j****y aim plaga j****ych w dupe przez tate cziterów!!! C**j wam w dupe albo nawet dwa!Jebane silver1

Opublikowano

Jezu dziecko 9-latku nie umiesz inaczej tylko j****y aim plaga j****ych w dupe przez tate cziterów!!! C**j wam w dupe albo nawet dwa!Jebane silver1

Uspokuj dupę bo piszesz na forum w którym także jest podforum "cheaty"

graphic.png

Opublikowano

@Eventadorx

Dzięki.... Masz może jakiś pomysł, jak to skonfigurować ?

I tak ci nic nie pomoże na overwatchu na 100% bana dostaniesz z aimbotem i co to za przyjemność grać z czymś takim.

Opublikowano

Na ow i tak bedzie widac nawet jak dobrze skonfigorujesz to i tak sie zobaczy po twoich smoke itp movemencie i jak sie zachowujesz btw uzyj a cb dorwe ;)

Opublikowano

Ja używam tego:

// settings
set aim_Active 0
set aim_Deathmatch 0
set aim_Aimthrough 0
set aim_HideWpnEvent 0
set aim_Autoshoot 0
set aim_NoSpread 1
set aim_NoRecoil 1
set aim_Silent 0
set aim_Smooth 0
set aim_Smoothtype 0
set aim_Aimspot 0
set aim_Prediction 0
set aim_DrawAimspot 0
set aim_FOV 0
set aim_DrawFOV
set aim_MinDistance 0
set aim_DrawMinDistance 0
set aim_NoTwitching 0

set esp_Style 0
set esp_Visible 0
set esp_Size 0

set wh_DrawPlayer 0
set wh_DrawWeapon 0
set wh_ColorPlayer 0
set wh_ColorWeapon 0
set wh_GlowGrenade 0

set rad_Active 0
set rad_Size 125

set rem_RemoveSmoke 0
set rem_RemoveFlash 0
set rem_DrawMessage 0

Tylko nie wiem czy na tym programie będzie Ci działać.

Opublikowano

Wtajemniczcie mnie chłopcy,po co wam taka gra? w ten sposób? kręci was czy choć przez chwilę chcecie być równi bądż lepsi od innych??? przykręćcie kółeczka po bokach do swoich górali i kupcie dmuchane lalki do dymania,po co bajerować laski skoro można wziąść pompkę i nadmuchać???

Leszcze z kompleksem,niedorajdy w realu więc zza monitora chcą być predatorami....tragedia.

Opublikowano

Wtajemniczcie mnie chłopcy,po co wam taka gra? w ten sposób? kręci was czy choć przez chwilę chcecie być równi bądż lepsi od innych??? przykręćcie kółeczka po bokach do swoich górali i kupcie dmuchane lalki do dymania,po co bajerować laski skoro można wziąść pompkę i nadmuchać???

Leszcze z kompleksem,niedorajdy w realu więc zza monitora chcą być predatorami....tragedia.

A może ktoś nie ma górala i woli swoją dziewczynę niż jakąś lalkę. Predator ostrzegał przed strzałem laserem. Cheater nie ostrzega tylko się kryje.

Opublikowano

A takie banalne rzeczy jak jaja,honor czy smak wygranej gdy przyszła w wyniku mozolnego trudu? Rzeczy instant nie maja przecież smaku,są do dupy,to półśrodki,gra w nogę z niewidomym nie da ci satysfakcji,zlejesz gówniarza toś nie kozak tylko ...no właśnie kto? Przykłady choć banalne maja jednak odbicie w tej grze,gdzie tu sens?

Ja osobiście w podobnym fps-ie wychodziłem z rozgrywek gdy strona przeciwna nie miała szans bo co to za frajda kosić nowicjuszy? zawsze też dołączaem do słabszej drużyny a nawet przechodziłem na jej stronę.Dla mnie gra ma sens tylko wtedy gdy pokonujesz innych własną głową czy umiejetnościami,nie chodzącym w tle wspomagaczem,to ujma,poczułbym się chyba jak szmata.

Nie zrozumcie mnie żle,nie czepiam się,ni h*j nie mogę tylko pojąć-dlaczego??? może jestem juz za stary (r.79) i wychowany na innych wartościach ale nie ogarniam tego ...

Opublikowano

A takie banalne rzeczy jak jaja,honor czy smak wygranej gdy przyszła w wyniku mozolnego trudu? Rzeczy instant nie maja przecież smaku,są do dupy,to półśrodki,gra w nogę z niewidomym nie da ci satysfakcji,zlejesz gówniarza toś nie kozak tylko ...no właśnie kto? Przykłady choć banalne maja jednak odbicie w tej grze,gdzie tu sens?

Ja osobiście w podobnym fps-ie wychodziłem z rozgrywek gdy strona przeciwna nie miała szans bo co to za frajda kosić nowicjuszy? zawsze też dołączaem do słabszej drużyny a nawet przechodziłem na jej stronę.Dla mnie gra ma sens tylko wtedy gdy pokonujesz innych własną głową czy umiejetnościami,nie chodzącym w tle wspomagaczem,to ujma,poczułbym się chyba jak szmata.

Nie zrozumcie mnie żle,nie czepiam się,ni h*j nie mogę tylko pojąć-dlaczego??? może jestem juz za stary (r.79) i wychowany na innych wartościach ale nie ogarniam tego ...

Czemu gracze oszukują mają świadomość, że psują zabawę innym? Odpowiedź jest prosta: Bo mogą. Dla 1 przeszkadzanie innym staje sie, że gra jest fajniejsza, a dla innych ważniejsze niż granie fair jest miejsce w rankingu.

Opublikowano

Ranking...liga podwórkowa się nie liczy,wejdziesz do gry w turnieju,z najlepszymi zespołami to i tak wpierdol czeka bo wspomagacze z automatu wykryją przecież,napewno są o niebo lepsze zabezpieczenia niż w zwykłej grze.Psucie zabawy innym? to dziecinne,kojarzy mi się z ciaganiem dziewczynek za warkoczyki...:) z partyzanta zresztą bo jak starszy brat przyjdzie to zaś wpierdol będzie:) tak czy siak-pedalska rozrywka,jestem cienki to chociaż powkur.....am innych.

Opublikowano

Ranking...liga podwórkowa się nie liczy,wejdziesz do gry w turnieju,z najlepszymi zespołami to i tak wpierdol czeka bo wspomagacze z automatu wykryją przecież,napewno są o niebo lepsze zabezpieczenia niż w zwykłej grze.Psucie zabawy innym? to dziecinne,kojarzy mi się z ciaganiem dziewczynek za warkoczyki... :) z partyzanta zresztą bo jak starszy brat przyjdzie to zaś wpierdol będzie:) tak czy siak-pedalska rozrywka,jestem cienki to chociaż powkur.....am innych.

W ligach też kiedyś używali cheat'ów teraz używają narkotyków. Niektórzy ludzie lubią wkurwiać innych.  Ale i tak każdy cheater ma swój czas.

Opublikowano

Pierwsze ustaw 50 albo 2, nie wiem jak to dokladnie dziala w blue cheacie.

4 nastepne to recoil, 2/2/2/2 to recoil 100% 1/1/1/1 to reocil 50% itp. Ustaw pod siebie

Ostatnie to kosc w jaka ma strzelac, 10 to glowa albo szyja, nie jestem pewny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...