Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wodbo bot

respawn3122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widziałem posta kolegi niżej ale załącznik dodany przez komentatora w żaden sposób mi nie pomógł głównym błędem jest brak możliwości sciągnięcia tibi 8.5.4. Kolejny problem to gdy sprawdzam wersję "tibi" wyskakuje mi ze jest to wersja wodbo v1.11 poszedłem więc na skóry uprzedzając wasze kolejne odpowiedzi i sprawdziłem w właściwosciach pliku i pisze tam ze jest to wersja 8.5.4. Bardzo był bym wdzięczny nie przekierowywaniem mnie na inne posty kończy się to na perpetum mobile co chwile skaczę z posta na post i od 3 godzin nie mogę się z tym uporać. Bardzo prosze o wytłumaczenie/ewentualne odpowiedzi na moje pytania niżej.

@Edit: Głównie chodzi mi o bota nie znam się na nich aby sam biegał leczył sie uzywal speli i expił 

Dziękuje,

pozdrawiam Karol ;)

Opublikowano

1. sciagasz czysta tibie 8.54

2. sciagasz elfa pod 8.54

3. sciagasz crack evolution 8.54

4. odpalasz cracka evolutiona i wskazujesz miejsce tibi i elfa

5. po udanym crackowaniu wklejasz dllki do bota

6. odpalasz process hacer

7. odpalasz bota twojego ots

8. injectujesz dll w ots

9. grasz

link do bota, cracka, dllek: http://www.mpcforum.pl/topic/131744-spis-botow-tutoriale-sprawdz-zanim-napiszesz-temat-lub-posta/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...