Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powróciłbyś do Minecraft 1.9?

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minecraft był kiedyś freebuildem.

Od bety 1.8 zniszczyli cały ten freebuild hunger bar'em, a w dodatku stracił "nostalgię", tak ujme, przybliżając to stare dźwięki. Teraz zrobili jakiegoś gównianego RPG. Minecrafta przyjąłem jako "wirtualne klocki lego" gdzie mogę wykorzystać swoją wyobraźnie, oczywiście z nutką survivalu - moby. ;) Kiedyś to była prosta gra Planuj, Wydobywaj, Broń, Buduj. ;)

A i dodam że chętnie przyjąłbym Minecrafta jakby dodawali nowe moby, uprawy, światy, sny od których czekam od bety oraz bloki, jedzenia, itd. :-)

To właśnie lubiłem... Freebuild + trochę survivalu... Ale Trochę, a nie główny wątek gry to przetrwanie, ludzie...

Opublikowano

Minecraft był kiedyś freebuildem.

Od bety 1.8 zniszczyli cały ten freebuild hunger bar'em, a w dodatku stracił "nostalgię", tak ujme, przybliżając to stare dźwięki. Teraz zrobili jakiegoś gównianego RPG. Minecrafta przyjąłem jako "wirtualne klocki lego" gdzie mogę wykorzystać swoją wyobraźnie, oczywiście z nutką survivalu - moby. ;) Kiedyś to była prosta gra Planuj, Wydobywaj, Broń, Buduj. ;)

A i dodam że chętnie przyjąłbym Minecrafta jakby dodawali nowe moby, uprawy, światy, sny od których czekam od bety oraz bloki, jedzenia, itd. :-)

To właśnie lubiłem... Freebuild + trochę survivalu... Ale Trochę, a nie główny wątek gry to przetrwanie, ludzie...

Każdy lubi co innego... Ja mogę teraz powiedzieć że freebuild jest gówniany bo tego nie lubię :)

Mi w minecraft'a zachciało się grać jak tylko zagrałem w 1.9 i czekam aż wyjdzie.  <3

Ale przyznam ci rację że nowe moby, światy by się przydały. :D

Opublikowano

Szczerze mówiąc, powróciłbym do wersji 1.9, lecz tylko aby pograć kilka dni. Gra idzie w dobrą stronę, ponieważ są dodawane nowe rzeczy, które oznaczają że nie musimy instalować róznych modyfikacji które dodałyby podobne funkcje, bloki czy itemki. Z drugiej strony, jeśli ktoś nie chciałby grać z aktualną ilością rzeczy, Mojang mógłby wprowadzić wersje w wolniejszym tempie.

Podsumowując, pograłbym trochę, a w moim odczuciu Minecraft idze w dobrym kierunku.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwerów będzie coraz mniej bo Essentials nie będzie już na wersje 1.8+ a dla niektórych to jest najważniejszy plugin na serwer. Ja zresztą nie lubię nowych wersji, moja ulubiona to 1.5.2 - 1.6.4. Nie ma lagów, żadnych gó**en (sory ale to moja wypowiedź) chociażby chodzi mi tu o zbroję z drewna, slime block i inne takie dziwne przedmioty. W tym 1.9 to jedyne z czego się cieszę to oburęczność. Jest to przydatne, kopię i walczę jednocześnie. Albo atakuję podwójnie :D.

Opublikowano

Jasne a poza tym ma wystartować wtedy skaf więc będzie co robić 

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

MineCraft musi się rozwijać i teraz niech się rozwija. Według mnie MineCraft poszedł w złą stronę przy pierwszych oficjalnych wersjach. Teraz tego jest już za dużo i jest wszystko gotowe, jakieś netherowe płotki itp. Według mnie najlepsze wersje to Alpha i Beta a najchętniej wróciłbym do MineCraft Beta 1.7.3, wtedy wersje szybko się zmieniały a ta była aktualna przez dość sporo czasu i była dobra.

Opublikowano

Ja czasami gram na alphie, becie, ale też lubię grać na teraźniejszych wersjach... Wtedy lubiłem kolor trawy i liści i ten dawny generator....

Jeśli pomogłem lub podoba ci się mój post, daj Lubię to

To nic nie kosztuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...