Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powróciłbyś do Minecraft 1.9?

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do was.

Czy minecraft idzie w dobrą/zła stronę.

Chodzi mi o to, że dodają coraz więcej do gry rzeczy takich jak mody ( żółwie, konie były na 1.5.2 itp )

Powróciłbys na wersję minecraft 1.9?

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano

Myślę, że idzie w dobrą stronę. Gra się rozwija, bo przecież gdyby stała w miejscu to po jakimś czasie znudziłaby się.

Czy powróciłbym na 1.9? Wszystko zależy jaka będzie różnica między 1.9, a poprzednimi wersjami. ;)

Opublikowano

Według mnie dla tych graczy, którym się znudził Minecraft, to powinni wbić na tą wersję 1.9 i się sami przekonać, czy warto od początku zaczynać grać w Minecrafta.

Patrząc na to wszystko, to według mnie warto, ponieważ gra jest wciąż aktualizowana i wszystko idzie do przodu. 

Opublikowano

Ja juz mam dosc 1.7.2 a w 1.8 jest zrypana optymalizacja. Jak fpsy będa tak płynne jak w 1.7 prognozuje masowe przenoszenie sie ludzi z 1.7 na 1.9 a pierwsze serwery najwczesniej powstana pol roku po oficialnym wydaniu (no chyba ze ktos ma technika ktory pluginy zrobi :),)

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Ja juz mam dosc 1.7.2 a w 1.8 jest zrypana optymalizacja. Jak fpsy będa tak płynne jak w 1.7 prognozuje masowe przenoszenie sie ludzi z 1.7 na 1.9 a pierwsze serwery najwczesniej powstana pol roku po oficialnym wydaniu (no chyba ze ktos ma technika ktory pluginy zrobi :),)

Mi np. wersja 1.8 chodzi płynniej na tych samych ustawieniach niż 1.7

@top

Według mnie gra idzie w dobrą stronę cały czas są jakieś poprawki błędów i trwają prace nad kolejną wersją, która przyniesie wiele nowości. 

Ja z wielką chęcią przejdę na wersję 1.9, ponieważ bardzo podobają mi się wprowadzone tam zmiany.

Opublikowano

Ja po długiej przerwie wbiłem z kolegą na Minecraft'a i gra się bardzo przyjemnie ;)

Tylko problem tkwi w tym że Minecraft to gra fenomenalna do grania z przyjaciółmi/rywalizacji ale wszystko do czasu..

No bo ile można kopać od nowa sety itp. na kolejnej edycji hardcore'a itp.

Ja wolałbym bardziej klasyczny Minecraft ale jeśli będzie coś ciekawego to raczej zagram ;)

tumblr_n0ma3n8fLx1smbf1ao1_400.gif

Opublikowano

Minecraft rozwija się cały czas  . Idą w dobrą stronę , bo tworzą nowe wersje , zwierzęta , moby itp . Myslę , że będzie ciekawie jak wydadzą 1.9 . 

Opublikowano

Nie ma dobrej czy złej strony, jest tylko ta na której Tobie zależy,

Nie da się zmusić ludzi do powrócenia jak im się to już zwyczajnie przejadło, lub mają po prostu dosyć, jedyne co możesz zrobić, to po prostu dobrze się bawić tworząc nowe serwery/modyfikacje minecraft.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Miałem bardzoo złe zdanie o mc 1.9 ale jak przetestowałem kawałek tej wersji zmieniam zdanie! 

1.9 będzie epickie <3

Ten nowy end-epicki 

Animacje łuku-całkiem spoko to wygląda ale trochę nie potrzebne ;P

Animacja głowy smoka-Też spoko wygląda jak założycie ale trochę za duża. :P

Chcę dodać że druga ręka nie jest czymś złym! będzie naprawdę fajnie się nią grało tylko wystarczy się przyzwyczaić. :)

Nowe strzały= Ciężkie uciekanie na serwerach hardcor! jak trafisz kogoś strzałą która cię zatruje szybko nie uciekniesz.  :)

Dla mnie serwery na 1.9 będą naprawdę super. <3

Polecam przetestować i pamiętajcie że to tylko kawałek tej wersji tarczy jeszcze nam nie dali. (Przynajmniej ja ich nie widzę na trybie kreatywnym  :D)

Wracając do tematu tak na pewno wrócę do 1.9 i nie wiem dlaczego tak nie lubicie tych nowszych wersji  <_< .

Opublikowano

Tam chyba nie ma serwerow, a na singlu sie nie spotka zadnego gracza więc bedzie nudno xD

Jak może nie być serwerów?  o.O

Zawsze i w każdej wersji będzie multiplayer.

To jest przecież wersja testowa jak mają być w niej serwery jak nawet wszystkiego nie dodali do sprawdzenia?  <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...