Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacc nie dochodzi

saures23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od teraz mija 25h jak kupiłem pacca na Tibia.com sposobem Visa Card na emaila przyszło mi od Cipsoftu że pobrało to 35zł ale na moim koncie nie ma Premium, czy to trzeba jakoś aktywować czy po prostu ten PACC może isć około 3 dni??

Opublikowano

ale na tibi siedze cały czas i mi się nic nie aktywuje:) Ile czasu może taki Pacc iść??

Gdybyś kupił przez allegro czy coś to pacc po 5 min masz :D a tak to poczekaj, w ciągu 48h powinno dojść a jak nie to pisz do Cipsoftu, zrób screena maila, że masz potwierdzenie kupna i czekaj na odpowiedź

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli już kupujesz pacca, to polecam metodą Paysafecard. Dochodzi OD RAZU! Jeżeli masz taką możliwość, to zapraszam na kupno ccków, i za cc kupić scrolla. Pamiętaj tylko że kupując cc na allegro wspierasz bottterów!

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Na wielu swiatach nieopłaca sie juz kupowac za cc.

Dajmy na to scrolla mozna na necie kupic za 26-28 zł a 1kk za 15-17, Zas cena scrolla na markecie to 2.3kk-2.6kk wiec sie nie opyla.

Ale pewnie sa jesczez serwery na ktorych sie opłaca.

Opublikowano

Na wielu swiatach nieopłaca sie juz kupowac za cc.

Dajmy na to scrolla mozna na necie kupic za 26-28 zł a 1kk za 15-17, Zas cena scrolla na markecie to 2.3kk-2.6kk wiec sie nie opyla.

Ale pewnie sa jesczez serwery na ktorych sie opłaca.

Gdzie można kupić scrolla za 26-28zł?

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Gdzie można kupić scrolla za 26-28zł?

Allegro, chociaż można kupić za 21zł na pewnym forum.

Odnośnie czasu w jakim mają Ci nadać pacc - 72h, a nie 48h.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Jakie forum ? :D

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Z t.com pacc potrafi 5 dni isc 9 roboczych)

Wystarczy poszukac :D

Ambitna odpowiedż, brawo :) Na allegro nie ma scrolli za 26zl. za 29zl to stawka minimalna i to od użytkowników, nie firm. Od firm scrolle sa już znacznie droższe.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

A ja ponawiam swoje pytanie, na jakim niby forum masz Pacca za 21zl? oO

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

A ja ponawiam swoje pytanie, na jakim niby forum masz Pacca za 21zl? oO

Torg, nie jest to żadna reklama ze względu na to, że nie jest to konkurencyjne forum oraz ma całkowicie inną tematykę od MPC.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Torg, nie jest to żadna reklama ze względu na to, że nie jest to konkurencyjne forum oraz ma całkowicie inną tematykę od MPC.

Rozumiem. Jest tam jakiś haczyk? że pacc za 21zł. Właśnie lukam na to forum. Jak dla mnie wygląd beznadzieja :)

lil-pump-gif-4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...