Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaggy kolejna jego gra!

Corvn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

dzisiaj ucieszony wracam do domu i jakoś mnie wzięło aby zobaczyć co tam u mojego Kumpla Shaggiego aka gówo

no i wchodzę na fan pagę lastivi patrzę i widze. 

81405000842298274721.png

nie mogłem uwierzyć że moja prośba do Boga została wysłuchana 

ponad 11 mszy które zamówiłem w intencji shaggiego aby skończył z swoimi serwerami

poszedłem aż się napić świętowałem to dość długo ale potem przypomniałem sobie 

że Shaggy to cygan jakich mało xD

noi sprawdziłem wiecie wykonałem parę telefonów, mali, nawet na pocztę poleciałem! 

i dowiedziałem się że to niestety fakę, dlaczego?

wiadomo że nie może on wrzucić prezentacji na mpc a jego gówniany serwer bez mpc by zaraz padł 

dlatego piszę on jakiś bzdury na temat sprzedania plików i że kończy z tym itp 

co dla mnie jest bajką :D

prawda jest taka ze za parę miesięcy na serwerze spotkamy shaggiego pod innym nickiem:D 

dlatego uważać i pilnować się gdzie wchodzicie 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Dziękuję za bardzo miły post :D

Jednak uwierz mi, że na prawdę skończyłem z tą gównianą grą, nie mam czego tutaj szukać. Jakbym chciał to postawiłbym serwer o którym nikt by nie wiedział, a potem kolega wrzuciłby prezentacje (albo ja z innego IP).

Swojego nicku nigdy nie zmienię przyjacielu, za duży sentyment, od 8lat. Przykro mi tylko, że takie zjeby jak ty się rodzą, nie osiągnąłeś nic, tylko sapałeś i startowałeś jakieś gówno na moich plikach.

Pliki serwera sprzedam, bo na pewno nie dam tobie, ani na mpc, chce żeby zwróciło mi się +/- 2000zł jakie wsadziłem na modele, nowe sety itp. 

Dodatkowo chce uniknąć stawiania serwerów na tych plikach. Dlaczego? Pliki są dobre, włożyłem w nie sporo pracy. Nie chcę, aby ktoś taki jak ty, czy Crime, czy inne gówno na tym startowało i padało. Idź startuj serwer na plikach cyca.

Jeśli kiedyś będę chciał wrócić to nie martwcie się xD Wrócę, z prezentacją na mpc, pod innym nickiem i innym IP.

Także chu* Ci w dupsko cwelu :D Tobie Makin też :D

PS/ Kiedy twój serwer na moich plikach? który to będzie 3, czy 4? Może więcej?

9pn889.png

Opublikowano

Dziękuję za bardzo miły post :D

Jednak uwierz mi, że na prawdę skończyłem z tą gównianą grą, nie mam czego tutaj szukać. Jakbym chciał to postawiłbym serwer o którym nikt by nie wiedział, a potem kolega wrzuciłby prezentacje (albo ja z innego IP).

Swojego nicku nigdy nie zmienię przyjacielu, za duży sentyment, od 8lat. Przykro mi tylko, że takie zjeby jak ty się rodzą, nie osiągnąłeś nic, tylko sapałeś i startowałeś jakieś gówno na moich plikach.

Pliki serwera sprzedam, bo na pewno nie dam tobie, ani na mpc, chce żeby zwróciło mi się +/- 2000zł jakie wsadziłem na modele, nowe sety itp. 

Dodatkowo chce uniknąć stawiania serwerów na tych plikach. Dlaczego? Pliki są dobre, włożyłem w nie sporo pracy. Nie chcę, aby ktoś taki jak ty, czy Crime, czy inne gówno na tym startowało i padało. Idź startuj serwer na plikach cyca.

Jeśli kiedyś będę chciał wrócić to nie martwcie się xD Wrócę, z prezentacją na mpc, pod innym nickiem i innym IP.

Także chu* Ci w dupsko cwelu :D Tobie Makin też :D

PS/ Kiedy twój serwer na moich plikach? który to będzie 3, czy 4? Może więcej?

pliki cyca?:D jeju jakie ty bajki opowiadasz xD.........

Daj mi dowód że robie serwer na plikach cyca.. 

56928084622805469272.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...