Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mroczuś vs Kolorowy krzak

Hi I'm Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z nich jest lepszy? Mojemu magowi przyda się pet. Porównywałem statystyki i doszedłem do wniosku, że mroczuś ma o wiele większe, ale ja planuje grać magiem głownie na holy. Lepiej wybrać mroczusia z 60% elementu ognia czy kolorowego krzaka 0% elementu światła, lecz z buffem holki?

@Edit

Również dobrym kandydatem jest centek 50% elementu ognia. Dodatkowe pytanie czy jego debuff sprawiający, że przeciwnik zawsze otrzymuje krytyczny cios, sprawia, że ja też będę zadawał krytyczne ciosy czy tylko centek?

Opublikowano

Powiem Ci tyle, że póki te pety nie będą miały defa min +8 to nie zobaczysz zbytniej różnicy, jedynie to krzak z buffem holki będzie bił w moby z mrokiem po 1-2k, a mroczuś pewnie gdzieś 300 walnie w każdego na swoim lvlu. Co do centka to zarzuca on tego buffka na siebie.

Opublikowano

"Dla maga to tank" krzaków się nie kupuje, by robić dmg .-.

Polecam kupić mroczusia na mniejszy lvl, jest teraz tani to i tak wyjdziesz na plus, niż przepłacać 11kk na krzaka, którego i tak później zmienisz na Fibika/Puszka, ze względu na buffa.

Opublikowano

"Dla maga to tank" krzaków się nie kupuje, by robić dmg .-.

Polecam kupić mroczusia na mniejszy lvl, jest teraz tani to i tak wyjdziesz na plus, niż przepłacać 11kk na krzaka, którego i tak później zmienisz na Fibika/Puszka, ze względu na buffa.

Czy Ty znasz pojęcie "tank"? Tank, czyli dużo wytrzymuje w lurze. Inaczej pisząc nie daje się zabić mobom i ułatwia z lurowanie mobów Magowi ._.

Opublikowano

Czy Ty znasz pojęcie "tank"? Tank, czyli dużo wytrzymuje w lurze. Inaczej pisząc nie daje się zabić mobom i ułatwia z lurowanie mobów Magowi ._.

Człowieku skończ. "Dla maga to tank", kto kupuje pety do dmg jak nie do tankowania? Już rozumiesz?

Opublikowano

Człowieku skończ. "Dla maga to tank", kto kupuje pety do dmg jak nie do tankowania? Już rozumiesz?

Tak rozumiem i nie mam zamiaru już z Tobą dyskutować. Przecież w temacie użytkownik się pytał jakiego peta, więc mu napisałem, że tank. A Ty od razu "Kto kupuje pety pod dmg jak nie do tankowania"... On nie wiedział to mu napisałem, więc po co czepiasz się mojej odpowiedzi? Napisałem, że pod tanka to nie ciągnij tego dalej, bo zgłoszę cie następnym razem ;)

Opublikowano

Nic nie bierz, jak użyjesz peta powyżej 80lvl tylko, żeby tankował to życzę powodzenia... A zresztą im większy lvl tym mniej przydatny pet bo nie da się go równo expić razem z tobą, przez co ciągle będzie miał braki i w ogóle przestaniesz go zabierać... Jak już chcesz brać to bierz peta, który daje buffy czyli Fibiego czy coś...

Opublikowano

Mag potrzebuję zwierzaka na Tanka, nie na DMG. Pet tankuje, mag atakuje. Logika.

Po co zwierzę na DMG, jak za 12 sekund umrze? Nie logiczne.

Co do wyboru. Wybierz kolorowego krzakogona. Dużo HP i debuffki. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...