Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Zapowiedź] PrivSFgame.pl

Mroczny_kulig

Typ serwera  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Typ serwera:

• Hard
      13
    • Medium
      7
    • Easy
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam zamiar otworzyć serwer, jednak nie wiem jaki to miałby być typ.

Nad tematem macie ankietę, proszę o zagłosowanie. Wszystkie głosy podliczę w poniedziałek.

Jeśli macie jakieś pomysły co dodać, ile grzybów, expa itp to piszcie tutaj :)

START: 24.07.2015

GODZINA: 16:00

Opublikowano

Siemka!

Mam zamiar otworzyć serwer, jednak nie wiem jaki to miałby być typ.

Nad tematem macie ankietę, proszę o zagłosowanie. Wszystkie głosy podliczę w poniedziałek.

Jeśli macie jakieś pomysły co dodać, ile grzybów, expa itp to piszcie tutaj :)

Po co podliczać samemu? Przy ankiecie tematu można zobaczyć % na daną odpowiedź oraz ilość głosów.

Co do tematu: Co działałoby na tym serwerze, a czego nie ma w gotowych plikach?

Opublikowano

Po co podliczać samemu? Przy ankiecie tematu można zobaczyć % na daną odpowiedź oraz ilość głosów.

Co do tematu: Co działałoby na tym serwerze, a czego nie ma w gotowych plikach?

Na pewno poprawione błędy, może portale. Jak serwer wystartuje zabiorę się za pisanie wojen, lochów, pomocników i ogólnie wszystkiego czego brakuje.

Opublikowano

Na pewno poprawione błędy, może portale. Jak serwer wystartuje zabiorę się za pisanie wojen, lochów, pomocników i ogólnie wszystkiego czego brakuje.

Czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

Nic nie napiszesz znając tylko php.

Musisz ogarnąć mechanikę.

Wystarczy logiczne myślenie. ;)

Opublikowano

Mogę zrobić ci grafike (przedstawiającą nie do gry) za range GRAFIK na forum jeżeli będziesz miał forum tego pirva. Po więcej szczegółów PW.

Wątpie czy będzie jakiekolwiek forum.

Opublikowano

Mogę zrobić ci grafike (przedstawiającą nie do gry) za range GRAFIK na forum jeżeli będziesz miał forum tego pirva. Po więcej szczegółów PW.

Na początku nie będę robił forum, zobaczymy jak przybędzie graczy :)

@FidgetPL

A ja nie sądzę ze wypali server, ale trzymam kciuki... 

To nie sądź i nie odstraszaj graczy

Opublikowano

Serwer wystartuje w piątek (24.07) i będzie to typ EASY! Swoje propozycje piszcie w postach. Na początku serwera nie będzie żadnych itemshopów, obozów itp, lecz pomocnicy, portal, portal gildii i lustro działają.

Opublikowano

Serwer wystartuje w piątek (24.07) i będzie to typ EASY! Swoje propozycje piszcie w postach. Na początku serwera nie będzie żadnych itemshopów, obozów itp, lecz pomocnicy, portal, portal gildii i lustro działają.

Każdy serwer posiada item shop z wyjątkiem twojego... 

Każdy pogra z 30 min i pójdzie sobie bo ... Easy...

5/10. 

Może zajrzę jak będzie server... Można wiedzieć o której godzinie?

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Każdy serwer posiada item shop z wyjątkiem twojego... 

Każdy pogra z 30 min i pójdzie sobie bo ... Easy...

5/10. 

Może zajrzę jak będzie server... Można wiedzieć o której godzinie?

Itemshop będzie jednak nie na starcie. Wolę mieć swój itemshop niż jakiś z gotowca. Typ serwera wybrali gracze. Oczywiście zrobię s2 i s3 gdzie będą pozostałe typy jednak wszystko w swoim czasie Jak naprawię wojny gildii zabiorę się za is i obóz + mam fajny sposób jak zatrzymać graczy na dłużej, ale to wymaga trochę pracy.

Start o godz. 16:00

Opublikowano

No tak. Pliki by #mannik

Nie ma co.

Nie polecam serwera, gotowiec. Skąd ja to wiedziałem, że serwery zaraz to będą mieć.

Opublikowano

Easy jest dla dzieci, którzy chcą pograć by mieć wysoki lvl w 15 minut. Najlepszy by był typ : Hard.

Na start

100 monet

100 grzybów

I nie dawaj na swój serwer gotowców, lepiej napisać samemu i mieć autorskie skrypty.

Opublikowano

To może i ja wypowiem swoje 5 groszy.
1. Nie otwieraj plików na gotowcach, czy ściągniętych. A jak już chcesz, to polecam Ci je przerobić na swoje.
2. Pomysł na serwer rodzi się w człowieku który chce ten serwer otworzyć.
3. Pobaw się jeszcze trochę czasu w programach, szukając różnych poradników czy ewentualnie znajdź parę osób do zamkniętej beta testy i próbujcie aż się uda.
4. Poszukaj wspólników do teamu, www, regulamin, moderator, drugi administrator. 
5. Znajdź grafika. 
Mógłbym więcej wymieniać ale pierw spełnij chociaż te 5 punktów. 

Opublikowano

Hmm , czyżby już ktoś z DDSOwał strone? Bo odświeżam i mi się nie ładuje :\

Opublikowano

Hmm , czyżby już ktoś z DDSOwał strone? Bo odświeżam i mi się nie ładuje :\

Bardziej stawiam na to, że po prostu upadła z braku wiedzy Administratora i braku zainteresowania, nie widać nawet jego postów w tym temacie aby wytłumaczyć daną sytuację. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...