Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1600 zł

Pawelek1148

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jak w nazwie poszukuje dobrego sprzętu do grania w takie gry jak np cs go, metin2, i różne nowe gry. Chciałbym aby osoby które siedzą w tym dłużej poleciły mi sprzęt / części oprócz CD Rooma do 1600 - 1650 PLN to jest mój budżet.

Karte posiadam za 170 zł i z tego Co mówił znajomy to styczy. Z tego co widziałem używane komputery na olx to uciągały GTA 5 / Daying Light wieska 3  ale czy to prawda to nie mam pojęcia. Znajomy co prawda siedzi w tym dłużej niż ja zaproponował mi złożenie PC ;p ale nie mam do niego zaufania ;x aktualnie mam sprzęt za 300-400 zł :P.

Karte Graficzna mam GeForce 630 2 gb 

Opublikowano

Jaki budżet takie podzespoły. Jak chcesz i3 albo i5 to uzbieraj więcej kasy.

Mm widzialem laptopy po 1,500 z I5 a ty mi 2 rdzeni wciskasz i karte za ponad 550 zl lecz sie. Nie wiesz w oogle co robisz ...

Opublikowano

Mm widzialem laptopy po 1,500 z I5 a ty mi 2 rdzeni wciskasz i karte za ponad 550 zl lecz sie. Nie wiesz w oogle co robisz ...

Laptopowe i5 mają 2 rdzenie...

A co do zestawu @Pitagoras333 to jest dobrze złożony więc nie za bardzo wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Laptopowe i5 mają 2 rdzenie...

A co do zestawu @Pitagoras333 to jest dobrze złożony więc nie za bardzo wiem o co ci chodzi.

Hmm nie orientuje sie w tym za bardzo.. ale z tego co mi brat mowil to i3 albo i5 i nie wiem dlaczego karta za 550 zl :D i sie pytalem jakie mniej wiecej gry pojda na tym sprzecie ;x 

To idź kup sobie tego laptopa, zapewne będzie idealny do gier.

Hmm pomysle :P ale jak chce odpalic 10 metinow to chyba sie spali ;x wiec nie ;d .

Ewentualnie jak byś się upierał, to dołóż 100zł:

http://www.morele.net/inventory/info/N1u5vz/

Ok zobacze a na tym "sprzecie" jakie gry pojda? :p

i czym sie rozni PC skladany samemu a kupiony np na allegro? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...