Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CGC3cPxWAAEY6xX.png

Mr. Robot to serial, który skupia się na Elliocie mającym zaburzenia psychiczne. Przez swoją chorobę nie potrafi kontaktować się z ludźmi. Pewnego razu odkrywa, że może to robić przez hakowanie ich. Nowa umiejętność zmienia jego życie. Musi balansować między firmą zajmującą się bezpieczeństwem w sieci, dla której pracuje a podziemiem hakerskim, które chce go zatrudnić, aby pomógł im zniszczyć amerykańskie korporacje.

Źródło: mrobot.pl

A Wy co myślicie? Jak dla mnie ciekawie zapowiadający się serial, zapowiedzieli też już drugi sezon.

Arcymistrz
Opublikowano

W końcu coś związanego z IT, które może nawet dobrze wypaść. Mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego jakieś romansidło, tylko rzeczywiście serial skupi się na prezentowanym opisie :D

Opublikowano

Serial jak na razie zapowiada się świetnie i wciąga już od pierwszych odcinków, nic pozostaje nic jak tylko czekać i oglądać oraz liczyć, że nie spierdol*** tego :D, chociaż będzie im ciężko bo sama postać Eliota jak dla mnie jest już bardzo ciekawa i przyciągająca do oglądania.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

W końcu coś związanego z IT, które może nawet dobrze wypaść. Mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego jakieś romansidło, tylko rzeczywiście serial skupi się na prezentowanym opisie :D

Dolina Krzemowa jest związana z IT. Serial pewnie będzie jak watch dogs.

Opublikowano

­Zapowiada sie ciekawie, gdzie można oglądać? xD

mrobot.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­ostatni odcinek sezonu przesuniety na 2 wrzesnia ze wzgledu na katastrofe w wirgini a nastepny sezon w  2016

Opublikowano

Pierwsze odcinki - ok, ale im bliżej finału to mam niedosyt.

• 2 tygodnie później...
Arcymistrz
Opublikowano

W 10 zostawili za dużo otwartych wątków. Nie postawili na wyjaśnienie poprzednich odcinków, a zapewnili sobie materiał na drugi sezon. Złe to nie jest, ale znowu czekanie do stycznia xDD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sama nie miałam szansy jeszcze oglądać, lecz widziałam grę z udziałem głównego bohatera Until Dawn (nawiasem naprawdę świetna!),więc chyba się skuszę i obejrzę w końcu :) 

nE6BLlT.png

Opublikowano

Sama nie miałam szansy jeszcze oglądać, lecz widziałam grę z udziałem głównego bohatera Until Dawn (nawiasem naprawdę świetna!),więc chyba się skuszę i obejrzę w końcu :)

Ten serial (Mr.Robot) jest genialny, zdecydowanie wart poświęcenia wolnego czasu. 

Trzeba dzisiaj nie mieć czasu, żeby jutro mieć czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...