Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all mam problem z grą, to jest tak, gdy włączę grę i pogram z 5-10min to mi wyłącza całą grę :( nie wiem o co chodzi proszę o szybką pomoc :(

Opublikowano

Jezeli po zagranej rundce. No to brakuje ci jeden , dwa lub trzy pliki o nazwach : AhnUpCtl.dll , AhnUpGS.dll , AspINet.dll sprawdz czy masz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ajjjj... nie mam tych trzech plikow ale przed update gralem i bylo git xD mialem 2 mody i wszystko dzialalo a teraz po Update wkleilem znow 2 mody na noz i celownik i po rundzie okolo 5-10min sie wylacza ;/ a mojemu kumplowi nie a ma tylko mod na noz xD i jemu wszystko dziala ;/

A moze jak zamienie z powrotem ten mod na celo to bedzie dzialac??

@edit

Dalej sie wylacza nawet jak zamienilem z powrotem mody teraz to sie wylaczylo po 3min nawet sie mapa nie zaladowala ;/

Opublikowano

Reinstal nie konieczny szkoda czasu na update bo to prawie cały dzień. Jeśli masz kumpla gdzieś nie daleko zasówaj do niego z pendrive albo czym zgraj se folder GAME powinno śmigać bez reinstalowania :) jesli nie zadziała a nie chce ci sie czekać na reinstal istnieje możliwosc podmienienia :D czyli wywalasz GAME i cos tam-SHIELD i kopiujesz od kumpla skoro mu chodzi ladnie powinno zadziałaś a obiecuje ze mniej czekania niż przy update po reinstalce ^^ a tak w (to może + dostane jesli zadziała ?:D to bedzie moj pierwszy hehe) :D