Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] Spis map oraz trybów w CA

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakbys mógł to dodaj do sectora że jest to laboratorium w którym wynaleziono lekarstwo na te infecty (zombie) i zostało zaatakowane ...

shoob.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dodaj jeszcze nowego fireteama, Black Lung.

Mimo operacji overdose wirus nie został całkowicie zniszczony. Aby się jego pozbyć spalono większość miast, dzięki czemu przez pewien czas był względny spokój. Niestety harcerze wysłani do zbadania obszarów dotkniętych wirusem znaleźli opuszczoną kopalnię w której nadal rozprzestrzeniano wirusa. Teraz został wysłany elitarny odział, który ma na celu pozbycia się wszystkich zainfekowanych i zapewnieniu spokoju na powierzchni.

009q3-dae9777e-8916-4b5a-83cf-9ad0f5f01029.jpg

Wszystko, (tekst i ss) by Enzil. Ja tylko wrzucam gotowca ^^.

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Piękna praca + leci jak nic.

A i nie mam pytań ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

popraw zdjęcia proszę Cię bo mój starszy kolega dopiero zaczyna przygodę z CA i chciałby poczytać poradniki a większość fotek 3/4 to puste ikony :/

poradnik zasługuje na +.

popraw zdjęcia proszę Cię bo mój starszy kolega dopiero zaczyna przygodę z CA i chciałby poczytać poradniki a większość fotek 3/4 to puste ikony :/

poradnik zasługuje na +.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiedziałem ,że są te bronie w CabinFever. Ogólnie przydatne ale jak na mój gust bardzo kiepski styl tego kto to napisał... trudno zrozumieć w niektórych zdaniach a niektóre są zwyczajnie niepoprawnie napisane ;) .

Opublikowano

Nie wiedziałem ,że są te bronie w CabinFever. Ogólnie przydatne ale jak na mój gust bardzo kiepski styl tego kto to napisał... trudno zrozumieć w niektórych zdaniach a niektóre są zwyczajnie niepoprawnie napisane ;) .

Ha ha ha uuuu do Lennego ciśniesz ? Poczytaj Jego historię z MPC może... ale stawiam że Lenny to jeszcze doceni bo lubi ludzi którzy otwarcie piszą/mówią co chcą bo sam taki jest

dobra w każdym razie Lenarcik mógłbyś to od czasu do czasu zaktualizować. Nie me np Desert fox czy jak się to cholerstwo zwie z tego co widze

///A co ma kuźwa historia na mpc do stylu pisania?

///Uuuu Zavek zazdrościsz ? :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Zobaczcie kiedy to było pisane .

Może wtedy dla Lenarta nie chciało się starać . ; D

Jak coś to najwyżej ja zrobię update .

9368_gold.png

Opublikowano

pisałem to razem z Enzilem oraz brałem teksty z wcześniejszego tematu, tylko sklepałem to wtedy w jedno, teraz nei che mi się pisać, aktualizować itp.

@ Shorod

skończ z tym ... jestem tylko człowiekiem.

• 1 rok później...
Opublikowano

Prosiłbym o zaktualizowanie i dodanie nowych info na temat innych rodzaji gier Fireteam'ów. Miałem dość długą przerwę i nie ogarniam tych innych rozgrywek.

Z góry dziekuję.

LubieDziury.png
Opublikowano

autor ma bana

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

• Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Spis map oraz trybów w CA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...