Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Rappelz żyje?

Teppei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanko czy szanowna gierka jeszcze żyje jakoś? Chętnie bym do niej wrócił jednak boje się, że zostanę puste "Rondo?"(już nie pamiętam nazw).

Opublikowano

A co miałeś? Może masz jakiegoś peta z eq co mógłbyś mi opchnac za hajs co bym mógł sobie zacząć od nowa? :D

Opublikowano

Szykuje się kolejna kronika.. aczkolwiek większość ludzi z rapcia siedzi teraz na privach (po połączeniu na globie straciło to coś...)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ja wiem że mało osób... Wiadomo nie jest jak kiedyś pełne Arid itp ale nadal gra sporo graczy (z całej europy bo połączone zostały servery) Łatwo znajdziesz ludzi lub gildie która ci pomoże expić. Więć warto wracać :D

Kocham mpcforum.pl!!!

Opublikowano

Czy ja wiem że mało osób... Wiadomo nie jest jak kiedyś pełne Arid itp ale nadal gra sporo graczy (z całej europy bo połączone zostały servery) Łatwo znajdziesz ludzi lub gildie która ci pomoże expić. Więć warto wracać :D

Jeśli ktoś się nastawia na grę z obcokrajowcami to da radę ale jeśli chodzi o Polaków to raczej mozna ich naliczyc na palcach sapera :(

IRcBXuaz10l20.gif

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...