Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elohell? To nie dla mnie :D

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć, po dogadaniu się z pewnym użytkownikiem (nie wiem, czy chce on, aby jego nick został tutaj podany), pozwolił mi on zagrać na swoim koncie, które znajdowało się w brązie 4. W ciągu 3 dni wyszedłem do brązu 1, myślę, że do jutra będzie tutaj silver :) Powiem szczerze, że wyjście z brązu jest bardzo łatwe i mówi to osoba posiadająca Silver II na mainie. Wiem, że to w sumie żaden wyczyn, ale jako kolejna osoba udowadniam, że wyjście z brązu jest możliwe.

Povee0u.png

2unSjyv.png

UOzELFh.png

TT7Lr7k.png

0hFmwip.png

KIwHRLs.png

ifYKqPv.png

Grałem jeszcze na początku jedną grę Gravesem, nie wiem, czemu jej tutaj nie znalazłem. 

NXiDTUI.png

Vayne kupiła buty dopiero pod koniec, nie sugerujcie się tym.

Gry, które skreśliłem nie były rozgrywane przeze mnie. W miejscach, gdzie jest smite, a nie ma itemu na jungle, miałem sated devourera, którego op.gg jeszcze nie wykrywa.

PS Tak, grałem Vayne w jungli :P

PS2 (nie konsola) Nie wiem czemu w niektórych meczach nie są wyświetlone buty, mimo że je miałem.

Rekrut
Opublikowano

jestem boosterem i do golda nie ma żadnych problemow, pickujesz co chesz idziesz czym i gdzie chcesz w goldzie powoli ogarniają co jaka postać może zrobić też jest łatwo ale już nie to samo :)
kiedyś miałem expresowe zlecenie za 380zł wbić w 2 dni z B4 do G5. i zrobiłem to w nie całe 48h więc wszystko jest możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...