Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którego med'a premium wybrać?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiego preferujecie med'a premium 

StA-2

Amx CDC

Panthera 8,8 

Proszę o wypowiedź na ich temat ... nie pytam o zarobki bo to zależy ile dmg się zrobi na bitwe. 

Opublikowano

CDC jedyny sensowny med z wymienionych. STA-2 to CDC z teoretycznie lepszym pancerzem, w który i tak wszystko wchodzi, kosztem mobilności. Panterka to samo, z tym że od niej się odbiłem 2/3 razy.

CDC ma wspaniałą mobilność i bardzo dobre działo. CDC ma najlepszą pene, celność jest bardzo dobra, ale panterka ma delikatnie lepszy ten parametr. Dodatkowo może wozić najwięcej pocisków co też jest zaletą. DPM najlepszy ma panetka, ale niewiele.

CDC moim zdaniem jest aktualnie najlepszym czołgiem premium na tym poziomie. 

Opublikowano

Bierz T-54 mod, bo najlepszy.

Miesiąc temu wyzywałeś go. 175 penetracji na Xt jest wynikiem tragicznym, nie pozwalającym przebić większości medów i HT, podobnie na 9t. Pancerz ma taki jak T-54, a mobilność przy cdc może się schować.

Opublikowano

Miesiąc temu wyzywałeś go. 175 penetracji na Xt jest wynikiem tragicznym, nie pozwalającym przebić większości medów i HT, podobnie na 9t. Pancerz ma taki jak T-54, a mobilność przy cdc może się schować.

Wszystkie swoje czołgi wyzywam jak mi nie idzie. Ten czołg jest świetny. ;)

Opublikowano

Wszystkie swoje czołgi wyzywam jak mi nie idzie. Ten czołg jest świetny. ;)

Ja CDC nigdy nie wyzywałem, jedynie tego raka z nieba co mi za full hp ciągle pestki wsadza.

CDC a T-54 to dwa różne czołgi, dwa różne style gry. Autor musi sam wybrać czy chce odbijać, czy przebijać.

Opublikowano

Grałem właśnie na tesie Sta-2 i CDC i jednak STa-2 lepiej mi się grało niż francuzem 

Opublikowano

Grałem właśnie na tesie Sta-2 i CDC i jednak STa-2 lepiej mi się grało niż francuzem 

STA-2 jest miękki, nie ma takiej tragedii jak u CDC, ale pancerza za bardzo nie ma. Jeśli chodzi o mobilność CDC go zjada, a działa mają podobne.

Opublikowano

Mniejszą penetrację ma ST , ale ja itak nie gram francuzami i bym musiał się długo uczyć grać tym CDc , a japończyki mam zrobione i jakieś tam doświadczenie grania nimi posiadam.

Opublikowano

Mniejszą penetrację ma ST , ale ja itak nie gram francuzami i bym musiał się długo uczyć grać tym CDc , a japończyki mam zrobione i jakieś tam doświadczenie grania nimi posiadam.

CDC jak dostanie od arty to schodzi na fulla.

Opublikowano

Sta-2 tak samo schodzi. 

Opublikowano

Tia, tylko musi trafić, a z tą mobilnością to trzeba campić, żeby arta miała taką szansę. Jak jest się w ruchu to arta nawet nie próbuje, ale jak już się zatrzyma i próbuje postrzelać, to -1400 jest częstym widokiem.

Opublikowano

Więc  teraz jak czytam wasze odpowiedzi wacham się nad St-2 a CDC 

Opublikowano

Więc  teraz jak czytam wasze odpowiedzi wacham się nad St-2 a CDC 

Nie kupuj STA, bo ten czołg jedynie nadaje się do sprzedania.

Opublikowano

Jedynie CDC, t54 nie daje rady na 10 tierach a sta2 słaby nawet jak jest na topie. Wiem bo je mam.

CDC daję radę na Xt. T-54 gorzej sobie radzi, ale jak gracz ogarnięty to sprawa ogarnie.

Opublikowano

tylko że nie mam żadnego czołgu zbadanego francuskiego .. :/ i musiał bym się uczyć nim grać

Opublikowano

tylko że nie mam żadnego czołgu zbadanego francuskiego .. :/ i musiał bym się uczyć nim grać

T-54 mod to osłabiona T-54. Pancerz świetny ma i mobilność dobrą tylko działo długo skupia, ale był buff.

Opublikowano

Witam.

Mam dwa czołgi z pośród wymienionych, a mianowicie CDCi t54.

Jeżeli miałbym w jak największym skrócie opisać który moim zdaniem lepszy itp. bez gadania mówię cdc, na moje granie a gram medami bardzo dobrze dużo lepiej gra mi się właśnie nim, więcej zarabia jest bardzo mobilny i niezła penetracja ;)

Opublikowano

T-54 mod to osłabiona T-54. Pancerz świetny ma i mobilność dobrą tylko działo długo skupia, ale był buff.

Jaki buff? Nie zauważyłem żadnej różnicy.

@top Polecam T-54 i CDC, najlepsze czołgi (średnie) premium na tym poziomie. STA-2 też nie jest aż tak zły, ale ciężko nim cokolwiek lepszego ugrać. Zwykły, stockowy STA-1 z drugim działem.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Super Pershing może nie najlepszy ale ma losowania do 9 tieru dużo odbija penetracji troche mało na 9 na 8 tiery wystarcza

Na złocie 9 to nie problem

Jest tragiczny i już lepiej kupić FCM'a, bo ma dobrą penetracje i mobilność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...