Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz tak Zbanowali mi acc;/ a odbanowac to nie odbanuja wiem;/ ale mam tam 15000g1 - 140dni premy silver nie dalo by sie tych g1 przynajmniej przelac na inne acc? wiem ze do innych gier z gamersfirst moge uzyc g1 ale interesuje mnie tylko warrock a bana mysle ze.,dostalem za del lvl mialem 2del lvl a to jest 3 del lvl i konto jest blocked;/ oznaczam uzywalem tylko gpsa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hack to hack... WYDAJE MI SIĘ, że możesz dołączyć nowe konto WR do tego g1, o ile nie zablokowali (kiedys ostrzegali ze nie mozna dołączać do g1 gdy jest tam chociaż jedno acc banned). Spróbuj

Opublikowano

No i nic nie poradzisz. Jak ostatnio czytałem to K2 wprowadziło nowy radar na hacki jak cie wykryli że miałeś hacki on to dupa ^^ a z reszta za 3 dlvl jest już ban na stałe i nie odwołasz tego. A i nie da sie przelewac G1 na inne konto :[

POMOGŁEM?? DAJ -

sasuke12hv5.gif

Kliknij PLZ

ninjad.gif

Opublikowano

pzrelać się nie da

ale mnie się też wydaje że można zrobic tak jak mówi brokk...

dołącz tam nowe konto do tego starego.. albo dodaj nowe (ale nie nowe g1 tylko nowe konto do wr)

i wtedy chyba na tym nowym będziesz mógł wykorzystać te credo....

http://www.mpcforum.pl/topic/132653-tut-jak-dodac-nowe-konto-do-wr/page__p__871856__hl__[tut]jak%20dodać%20nowe%20konto__fromsearch__1entry871856

tu masz jak dodać takie konto....

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...