Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Analizy betów na CSGOLOUNGE... codziennie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem analizatorem i chciałbym Wam pomóc zarabiać na lounge :)

Będę starał się codziennie wrzucać analizy mam nadzieję, że będą trafne... oczywiście możecie dawać lajki, będę wdzięczny :)

Pozdrawiam, dzisiaj pierwsze analizy :)

NIPvsQEEY_waewees.png

Mecz: Ninjas in Pyjamas vs QeeYou

Godzina meczu: 16:00

Liga / Turniej: ESWC 2015

Pochodzenie drużyn (zawodników): Ninjas in Pyjamas - Szwecja, QeeYou - Chiny

Analiza meczu: Szwedzi są ostatnio w bardzo dobrej formie... świadczą o tym

mecze z FlipSid3, Na'Vi i Titan. NiP pokonali F3 na mapie FlipSid... Na'Vi

jest jedną z najlepszych drużyn grających na mapie Mirage, a Szwedzi pokonali ich

bez problemu - 16:7... QeeYou jest drużyną stosunkowo młodą (tzn. nową) grali w tym

składzie 3 mecze... wszystkie wygrali, ale jest to drużyna grająca na niższym poziomie

niż NiP... uważam, że procenty na lounge są zasłużone i NiP powinni to wygrać bez większego problemu...

Jaki bet: Polecam postawić high bet na NiP, lub ICB (śmieciowe skiny) na QeeYou, jednak

nie daje za dużych szans Chińczykom

KEYDvsF3p_waewwpp.png

Mecz: FlipSid3 vs KeyD

Godzina: 16:00

Pochodzenie drużyn (zawodników): FlipSid3 - Ukraina (i niespodzianka z Ameryki), KeyD - Brazylia

Analiza meczu: FlipSid gra ostatnio przeciętnie, ale zauważmy, że przegrywają mecze, ponieważ

grają z przeciwnikami typu: TSM, Kinguin, VP, itp... KeyD przegrywało z np. LG, CLG lub fnatic...

Jednakże Brazyliczycy pokonywali drużyny na mapie Inferno, ograli tam np. TSM, która jest

moim zdaniem top 1/2 drużyną na świecie i mierzy się z fnatic... W F3 gra Hiko, ten gracz

jest moim zdaniem bardzo dobrym zawodnikiem, a WorldEdit i tak nie dawał żadnych super

korzyści drużynie FlipSid... Mecz jest 60% do 40% dla F3 jednak jest to BO1 i jeśli dojdzie

do Inferno to mogą być kłopoty...

Jaki bet: Polecam low albo medium bet na FlipSid3, uważam, że powinni sobie poradzić z KeyD...

Hiko i s1mple powinni trochę ciągnąć grę całej drużyny :)'

NAVIvsSKG_waewwex.png

Mecz: Na'Vi vs SK Gaming

Godzina: 21:30

Pochodzenie drużyny (zawodników): Na'Vi - Ukraina, Rosja, Słowacja, SK Gaming - Dania

Analiza meczu: Na'Vi jest ostatnio w średniej formie, grali ostatnio na pewno nie na swoim poziomie...

Uważam, że do tego turnieju sporo trenowali, a z tego że mają szansę to na pewno ją wykorzystają i 

pokonają Duńczyków... SK Gaming nie mają moim zdaniem w ogóle szans... grają cienko i nie wyobrażam

sobie żeby mogli wygrać ten mecz...

Jaki bet: Polecam medium/high bet na Na'Vi... Powinni bez problemu wygrać ten mecz...

Mam nadzieję, że analizy się spodobały... możecie dawać lajki to mnie będzie motywowało...

Im więcej lajków tym więcej analiz i tym bardziej będą one rozbudowane, itp...

Zabraniam kopiowania moich analiz i używania ich na swoich fanpage, itp!

Pozdrawiam i życzę udanego betowania...

Jeśli analizy są niezgodne z wzorem to przepraszam, po prostu wydaje mi się, że taki styl analiz także jest

bardzo wygodny dla oczu i przejrzysty, proszę o nie usuwanie postu tylko napisanie mi. Jak będzie trzeba to zmienie,

ale wydaje mi się, że tak też jest okej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...