Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką linie niszczycieli wybrać?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem fanem grania niszczycielami czołgów posiadam już Obj.263 , T110E4 , i teraz pytanie jakie teraz niszczyciele polecacie zrobić? 

Opublikowano

Jeśli lubisz bardzo mobilne TDki z przyzwoitym pancerzem (i jesteś masochistą x D ) to polecam linie Foch-a.

Opublikowano

Oo E3 :D kuszaca propzycja tylko jak widzę tą IX T95 too mnie głowa zaczyna boleć 13km vmax

Opublikowano

Jeśli lubisz bardzo mobilne TDki z przyzwoitym pancerzem (i jesteś masochistą x D ) to polecam linie Foch-a.

Foch jest tragicznym czołgiem i jeszcze go chcą nerfić zabierając magazynek, co wyróżnia ten czołg. Ma wiele weakspotów, a w przód medy potrafią się wbić nawet z APCR'ów. Boki to papier dla wszystkiego co może spotkać. Mobilność po nerfie to nie to samo, jest przeciętna. Działo to miotacz kartofli, 40 sekund magazynek, słaba celność, bardzo długo skupia i stosunkowo niska pena. 

Oo E3 :D kuszaca propzycja tylko jak widzę tą IX T95 too mnie głowa zaczyna boleć 13km vmax

T95 good tank, ma dobre działo, a pancerz potrafi zdziałać cuda. Niedawno dostał buffa do pancerza i jest jeszcze lepszy. Bardziej martwiłbym się T28, który sprzedałem i nie mam zamiaru do niego wracać, chyba że z zapasem 200k freeexpa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...