Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie imetin2 s2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa pytania co do tego serwera. Piszę tutaj bo pod postem jest duzy spam i nie ogarniam tego.

1) Kiedy jest start serwera ?

2) Skąd można pobrać clienta ;)

Opublikowano

Na stronie iMetina pisali że start ma być za tydzień niby, ale to nie jest pewna informacja. Najlepiej czekać.

Opublikowano

Mają się odbyć beta testy ( juz wybrali osoby ) i jak poprawią wszystkie błędy to będzie starcik wydaje mi się że warto poczekać jak gracze dadzą im szanse ( będzie te 800 osób + ) to zapowiada się fajny serwer ;)

Opublikowano

Też mam taką nadzieje. Administracja mimo tego failu ze startem wygląda na ogarniętą, potrafili się przyznać do błędu no i 5 lat istnienia s1 też o czymś świadczy. Przydałby się jakiś lepszy serwer po zamknięcu Pandory.

Opublikowano

nie polecam nie wypał i pełno bugów jak się uporają to mogę wrócić do nich a teraz nie opłaca się grać administracja sobie nie radzi 

Opublikowano

nie polecam nie wypał i pełno bugów jak się uporają to mogę wrócić do nich a teraz nie opłaca się grać administracja sobie nie radzi 

Administracja iMetina to nieporównywalnie najbardziej profesjonalny team w polsce (o metinie mowa, rzecz jasna). Uwierz mi, kto jak kto ale spokojnie się z tym uporają. Drobne błędy się zdarzają. Wyrozumiałości trochę. Najlepiej jakbyś poszedł już spać, zamiast marnować czasu lataniem po internecie i wypisywaniem głupot.

Opublikowano

Cały czas trwają testy nowego s2, załatwili już sobie beta testerów i chyba nawet wczoraj coś robili bo było 6-3 osób online na serwerze cały dzień. Oceniać będziemy jak wystartuje czy będziemy go polecać czy nie, na razie możemy tylko czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...