Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze hostingi serwerów MINECRAFT!

Masi0_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Cześć!

Myślisz nad zakupem serwera Minecraft a nie wiesz jaki hosting wybrać?

Jak tak to dobrze trafiłeś :)

Postaram się nakierować Ciebie na dobry hosting ;)

Miejsce 1.

Pukawka (MaxCraft)

Pukawka nie jest hostingiem dla biednych. Ich oferty są że tak powiem ,,Trochę za drogie''. Jakby je obniżyć z 1,49 do 1,29 lub 1,39 to już nie byłoby tak źle bo 1,49 to trochę za dużo za nielimitowane sloty ;/ Dla porównania nielimitowane sloty na Enderchestcie ceny są od 0,75 więc o wiele taniej. Do jakości nie mam co się przyczepić ale ceny trochę za wysokie. Ale miejsce 1 jest zasłużone. Szybki support i wiele wiecej! Polecam

Miejsce 2.

LVLUP.PRO

LvLUP to hosting który powstał niespełna 2 lata temu czyli w 2013 roku. Mają ceny trochę za wysokie. NP: za 1gb ramu 12 zł, trochę za dużo no ale za jakość się płaci :) Support szybko odpisuje, panel jest ładny, jest możliwość zakupu tanich domen (.pl i innych). Hosting gorąco polecam :) 

Miejsce 3.

GameTris

GameTris to hosting który powstał już dość dawno. Są oni doświadczeni ale nie aż tak jak Pukawka :) Mają ładny panel, subdomene (mcraft.pl), dobre ceny i oczywiście jakość! Minusem jest wolny support odpisujący po 1/2 max 3 dniach ale i tak 3 miejsce zasłużone! 

Miejsce 4.

Enderchest

Hosting Enderchest jest nisko to prawda. Spowodowane jest to tym że support odpisuje na wszystko tak samo...

NP: Zostałem po informowany że mój serwer wygaśnie za 5 dni i polecane jest zmiana usługi na niższą. Więc zmieniłem i nic to nie dało. Czyli wychodzi na to że opłaciłem serwer 3gb ramu a zmieniłem na 2gb ramu i jest na tyle samo opłacony. BEZ SENSU... A co na to support? Witam, nie ma możliwości opłaty za zmianą pakietu. Do widzenia. Panel wygląda okej, maszyny są dobre, gdyby nie chamski support błagający także o głosowanie na ich hosting to serwerownia byłaby na pewno wyżej.

Miejsce 5.

Cubehost

Cubehost jest hostingiem z dobrymi maszynami, ładnym prostym panelem i to wszystko. Reszta psuje ten hosting. Wolny, bardzo wolny support, ceny wzięte nie wiem z kąd chyba z opłat za radio Maryja bo naprawde 15 zł za 30 dni 1gb ramu? Czy to jakiś żart?! Maszyny są okej panel też ale przez ceny i support hosting dostaje tylko 5 miejsce.

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Wyróżnienia dla hostingów z manualną instalacją:

OVH.PL

Najlepszy hosting :D Instalujesz serwer MC, strone WWW i mysql i jedziesz bez lagów. Zaawansowana ochorna DDoS, z*******e maszyny szybki support 24/7! Czego chcieć więcej :D

Wszystkie hostingi podane w spisie oprócz OVH posiadają subdomene i inne oczywiste RZECZY :)

SPIS BĘDZIE ROZWIJANY! PISZCIE PROPOZYCJE W KOMENTARZACH

­

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Miejsce 1.

FiberHost

Miejsce 2.

LVLUP.PRO

To są 2 najgorsze hostingi pod względem maszyn, szybki Support to nie wszystko, na tych hostingach co chwile musisz pisać a mi na Pukawce nie zdarzyło mi sie to ani razu.

Opublikowano

@TheMajster Na LvLUP mi sie nic z maszynami nie dzialo, wszystko dzialalo jak trzeba a fiberhost hmm zobacze bo mam na koncie troche kasy wiec zobacze jak z maszynami teraz :)

@Edit

Maszyny sa rzeczywiście słabe, poprawiam pierwsze miejsce

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Apeluję do administracji żeby zamknęli ten temat gdyż już taki jest.
@Temacik

Pukawka.pl 28zł/Bez limiitu all czytałeś? :)
2 i 3 miejsca nie znam.
4 miejsce enderchest - support to kupa chamow.
5 miejsce nie znam
Craftserve - panel to jakis s**t za dwa złote, po prostu panel urywa kontakt z serwerem. 

bannergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...