Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Dwa Konta -.-"

Xiosimitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam dwa konta , dropera i główne konto , którym gram.Jednak jeżeli by się tak stało , że droper dostał bana (dropie nim na bocie) to nie chce aby moje

główne konto na tym ucierpiało.I tu zwracam się do Was , jak zrobić , aby nie dostać bana na dwa konta tylko jedno ?

Już raz tak miałem , dwa konta każde na inną pocztę , droper dostał bana , a na drugi dzień główna postać także .

Dwie różne poczty nie pomagają , może by tak zrobić dwie poczty , ale każda na inną IP ? Moja główna postać jest na komputerze

ze szkoły,a droper na poczcie z mojego komputera.Myślę , że takie różne poczty wystarczą , ale i tak nadal się boję , więc liczę , że doradzicie mi

jak najlepiej zabezpieczyć główną postać przed banem.Do tego dodam , że główną postacią nie gram na hackach/botach itp. co by mogło narażać banem .

A z dropera nie zrezygnuje , bo przynosi niezłe zyski finansowe .Liczę na Waszą pomoc.

Pozdrawiam , za pomoc daje 5x5 i plusiki

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Najlepiej zmieniaj ip programem Livebox Reconnect i konta na osobnych pocztach e-mail. Oczywiście jeśli masz Neostrade lub inny internet o zmiennym ip.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Ja mysle ze sprawdzaja poprostu komu droper oddaje zyski czy wydropione itemy i to konto banują .Takze poczta ani IP nic tu nie pomoże .KOMBINOWAC TRZEBA CO INNEGO

Opublikowano

Itemki z DH mozna dawac tak, ze idziesz dropkiem i glowna w jakies miejsce i wywalasz rzeczy z dh a glowna podnosisz. Najlepiej jak by glowna miala PickUpBOTA :)

@EDIT

Ja tam wole Plusika :P bo mam malo

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...