Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

golem bot uridium

Przemko14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od 2 dni zaobserwowałem masakryczny spadek zarabiania uridium na skrzynkach, jeszcze niedawno wyciągałem na bitkach po 5k uridium/h , ostatnio wyciągam po około 1500uridium , a zainwestowałem w zbieracza jeszcze + 4 protokoły/3poziom, posiadam także podwajacz, nie mam pojęcia czy to wina BOTA czy coś pozmieniali w kodzie gry i % wypadania urki jest mniejszy :c

Proszę o wszelką pomoc :C

Opublikowano

Ja również zauważyłem spadek tego samego typu - zbieram botem własnej produkcji (nic się nie zmieniło w jego kodzie, a zarobki są mniejsze).

Opublikowano

bocik zawsze zbierał około 500-600 skrzynek na godzine z czego wypadało te 5k urki, teraz zbiera też w granicach 500 skrzynek a urki wpada 4 razy mniej, coś na 100% pozmieniali nie ma znaczenia mapa i ilość botów na niej sam ręcznie nawet zbierałem i to samo trafiłem około 400 urki w 20 min to raptem kilka skrzynek z urką... nie mam pojęcia co się stało ale poczekam jeszcze kilka dni aż się podwajacz skończy i przerzucam się na alieny i palke bo jak mi ma bot w 4 godziny 5k urki to kompletu LF4 sie nigdy nie dorobie ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...