Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2 opłaca się wrocic?

shou1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mam Ci polecić serwer easy to na pewno Terios, albo poczekać na iMetin S2(Medium, ale z elementami easy)

Balmora s2 fajnie na nim popykać, ale no nie wiem czy coś z tego będzie, czy więcej wyciągniesz później, niedługo będzie wysyp serwerów hard, medium/hard.

Tiveria(hard) będzie startować bodajże 24 lipca, a to serwer, który był topowy w dawnych czasach. :P

pEGDqjY.png­

Opublikowano

Jeśli mam Ci polecić serwer easy to na pewno Terios, albo poczekać na iMetin S2(Medium, ale z elementami easy)

Balmora s2 fajnie na nim popykać, ale no nie wiem czy coś z tego będzie, czy więcej wyciągniesz później, niedługo będzie wysyp serwerów hard, medium/hard.

Tiveria(hard) będzie startować bodajże 24 lipca, a to serwer, który był topowy w dawnych czasach. :P

Grałem na Tradicy od startu, pamiętam jak serwer upadał to bylo 123456789% expa i OnlySex byl w top1 :)

Opublikowano

Nie polecam ci Balmorki, ale możesz zacząć grać na Terios.pl albo poczekać, aż wyjdzie iMetin s2. 2 bardzo fajne serwery polecam

Opublikowano

Nie polecam terios eq z navi i daja ci level za kase :)

Opublikowano

Nie polecam ci Balmorki, ale możesz zacząć grać na Terios.pl albo poczekać, aż wyjdzie iMetin s2. 2 bardzo fajne serwery polecam

A dlaczego Balmory nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...