Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Laptopa

Domisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż niebawem zamierzam kupić laptopa z ceną max do 3500 zł. Lecz nie potrafię się zdecydować. Od razu mówię że chcę kupić go na raty (jestem bogaty kupuje na raty) w okolicach Konina, przejrzałem jak narazie tylko sklep MediaMarkt i zaciekawił mnie ten laptop. http://www.mediamarkt.pl/konin-st-miasto-/notebook-lenovo-flex-2-14-szary-59-433511,id-1026249

Moje pytanie jest taki, czy ten laptop byłby dobry. Chodzi mi tutaj równierz o gry czy działały by dobrze typowo, Lol, Skyrim, GTA 4/5, Watch Dogs.

Jeżeli jest możliwość prosiłbym o dobranie laptopa dobrego i lepszego od tego co znalazłem w miasteczkach takich jak Konin lub Radziejów. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Laptop ma byc z systemem czy bez? W tej cenie dostaniesz 2 x lepszy laptop od tego Lenovo co podałes.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Zobacz MSi GE60 z i7 i GTX860m. - Matryca FULL HD PLS dobrej jakości, aluminiowa obudowa, podśiwetlana klawiatura, miejsce na dysk SSD msata. Ma dvd rom i 15 cali bedzie mobilniejszy.

Ewentualnie 17 calowy Lenovo y70-70 z i5 i GTX860m. Matryca FULL HD IPS dotykowa dobrej jakośc. Podświetlana klawiatura, dobre wykonanie, atrakcyjny stylowy wygląd, długie czasy pracy na akumulatorze (ponad 4h na wifi). Tutaj windows 8,1 w cenie + napęd optyczny na USB.

Lenovo y50-70 z i7 i GTX960m. Matryca FULL HD IPS. Podświetlana klawiatura, głośniki JBL, dobre wykonanie, smukła, elegancka obudowa, łatwy dostęp do układu chłodzenia, dobre rozmieszczenie portów, dość długi czas działania (jak na takie podzespoły). Najlepszy stosunek ceny do wydajności.

Acer vn7-591g z i5 i GTX860m. Matryca FULL HD IPS dobrej jakości. Podświetlana klawiatura, dobrze wykonania smukła obudowa , elegancki wygląd, dobra jakość dźwięku, miejsce na dysk SSD m2. Nie ma problemów z throttlingiem przegrzewaniem.

Wszystkie te propozycje sa ZNACZNIE wydajniejszego od Lenovo.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...