Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DBKO ELFBOT PROCCES HAKER

6no6danek6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy odpalam normalnie prossec hakera z dbko nie moge używać hotkeys, natomiast gdy che zrobić to poprawnie i odtworzyć (gdy dbko jest otwierane jako administrator) wyskakuje błąd.

I teraz pytanie co zrobić żeby hotkeye działały  ? Dodam, że jak już normalnie uda misie odpalić jakoś tego bota, to i tak nie moge zwijać shift + F12 moge uzywać tylko targeting i cavebot.

post-1399963-0-22036300-1436431807.png

Opublikowano

Nie, nie mogę ich w ogóle ustawić, wpisac np zeby sie aktywował F2, nie da rady tam wpisać. No i tak samo jak mi zniknie( to juz nie dam rady go przywrócić) no i dodam ze samo załączenie działa za no powiedzmy 5 razem. Dziwne jest to że naruto( WONO) też tibia 8.54 a tam wszystko śmiga.

Opublikowano

Przerobiłem i wyskoczył błąd podczas crakowania.( o ile dobrze to zrobiłem wypakowałem 3 pliki dodałem clienta tibi 8.54)

Spróbowałem ten przerobiony odpalić przez procces hakera i hotkeya działaja i wgl tylko zen ie moge sie zalogowac gdyż pisze ze moja wersja jest za stara.

Opublikowano

no tak ale mozna ustawic zeby ots (serwer) sprawdal jaka jest wersja clienta i jesli wersja clienta (854) nie zgadza sie z wersja serwera np. (100) to nie polaczy i bedzie error

Opublikowano

No i co mam teraz zrobić abo to działało? chodzi mi o ten przerobiony klient(wydaje mi sie ze zmiana ip i portu by pomogla) NAJDZIWNIEJSZE JEST TO ZE TO JEST NA 100% 8.54 NA WONO DZIAŁA  PRZEZ PROCCES HAKERA NA DBKO NIE.(powiem jeszcze raz nie chce się dobrze załączyć działa tylko targeting i cavebot, odpala sie gdzies za 5 razem. Na serwie WONO tych samych panów na tej samej tibi wszystko działa dobrze przez procces hakera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...