Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoIT Proxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poza tym trzeba mieć dobre adresy proxy a nie byle jakie z netu gdzie większość nie działa albo wymaga przeglądarki lub dodatkowych opcji . Mi działa idealnie zmiana proxy 

Opcja robienia wszystkiego przez winhttp jest idealna , wszystko w jednym okienku zrobionym w programie. 

Ogólnie to komplikujesz sobie sam robienie programów, sposób jaki planujesz może jest prosty i bezproblemowy  do wykonania ale znajomość z twojej strony programowania i pisania programów nawet podstaw jest znikoma 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

­

Poza tym trzeba mieć dobre adresy proxy a nie byle jakie z netu gdzie większość nie działa albo wymaga przeglądarki lub dodatkowych opcji . Mi działa idealnie zmiana proxy 

Opcja robienia wszystkiego przez winhttp jest idealna , wszystko w jednym okienku zrobionym w programie. 

Ogólnie to komplikujesz sobie sam robienie programów, sposób jaki planujesz może jest prosty i bezproblemowy  do wykonania ale znajomość z twojej strony programowania i pisania programów nawet podstaw jest znikoma 

A mógłbyś podać chociaż 1 adres proxy który Ty używasz?

"Ogólnie to komplikujesz sobie sam robienie programów, sposób jaki planujesz może jest prosty i bezproblemowy  do wykonania ale znajomość z twojej strony programowania i pisania programów nawet podstaw jest znikoma"

Ps: Kim Ty jesteś by to oceniać? Mój program i ja robię to jak chce, jedynie kiedy coś mi się nie uda mogę zapytać o poradę.

Tak więc swoją opinie zachowaj sam dla siebie, nie w twoim interesie jest ocenianie co potrafię a co nie. ;)

Adresy proxy mam na 100% dobre, więc nic nie wniosłeś do tematu.

Opublikowano

Google, znajdź sobie listę proxy i szukaj, jedna z setek pewnie działa. Ja używam prywatnych w sieci 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...