Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO3] Warto kupić?

TheTigeRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie kupować ? Jak oglądałem BO3 na youtube to nawet mi się podobało :) Tylko szkoda, że jest BARDZO podobne do BO2 xD Jakbym miał na czym zgrać to bym napewno kupował :D

Opublikowano

W BO3 masz możliwości biegania po ścianach przejmowania wierzyczek przeciwnika itp.BO3 poszło bardzo daleko w przyszłość,osobiście nie zakupie tej części ponieważ dla mnie to nie to samo call of duty więc nie polecam. ;)

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ja sobie postanowiłem, że kupię PS4 specjalnie dla BO3. Już tyle czasu się wstrzymuje, że po wyjściu BO3 nie ma bata i kupuje.

Moim zdaniem warto wydać kasę na tą gierkę.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To się ciesz bo 19.08 startuje beta multiplayer na PS4. Dostęp dostaną ci którzy zakupili preorder.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grafika i wgl robi wrażenie,ale widzę tyle że Call of Duty "powtarza się",kiedyś (COD 1,2,3) srali pierwszą wojną światową a teraz? (AV,BO3) srają nowoczesną technologią.

I w sumie nie było to koniecznie złe... Kiedyś CoD był imo najlepszą strzelanką o tematyce 1/2 wojny światowej. Teraz seria trochę traci (w moich oczach) tematyką... Po prostu do mnie nie przemawia. :P

Ja raczej nie kupię, nie wiem co ci doradzić w tej kwestii...

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Masz racje Maciek . Ja to bym chciał żeby kiedyś powstało takie call of duty o 2 wojnie światowej ... to bym brał w ciemno preorder . A jeśli chodzi o black ops 3 , ma być kampania w co-op tak jak w Cod :World at War .Zombie też ale miejmy nadzieje że nie będą PŁATNE ! Bo to by była porażka na całej lini 

Opublikowano

Ja osobiście bym wolał nowego coda w czasach 2wś na silniku cod1 ale to się nie stanie.Szkoda bo jednak COD1 to dla mnie najlepsza częśc po 4

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Chętnie bym kupił ale dla mnie prawdziwy CoD skończył się na wersji BO2-Ghosts, w szczególności grałem dla trybu zombie/multiplayer. Nowoczesne multi jakoś mnie nie przekonuje, nie wiem jak z trybem zombie.

[chodzenie po ścianach, skoki na kilka metrów itd...]

f1a327ea2f.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cóż grając w bete ponieważ ją posiadam (PS4) powiem wam tyle, iż owiele lepiej się gra na pc niż ps4. Dziwnie się gra na kontrolerze jednocześnie biegając po ścianie, celując i skacząc. Jak ktoś ma PC to polecam jeżeli ma konsole no to pozdrawiam ludzi o słabych nerwach.

Opublikowano

Cóż grając w bete ponieważ ją posiadam (PS4) powiem wam tyle, iż owiele lepiej się gra na pc niż ps4. Dziwnie się gra na kontrolerze jednocześnie biegając po ścianie, celując i skacząc. Jak ktoś ma PC to polecam jeżeli ma konsole no to pozdrawiam ludzi o słabych nerwach.

Kwestia przyzwyczajenia.

Czy warto kupić? Nie, bo od paru lat wydają tą samą czekoladę lecz w coraz ładniejszym opakowaniu. Call of Duty skończył się na 4/black ops 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...