Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fix buga z bonusem hp/pe w party

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy lider nada bonus hp/pe graczowi a gracz wyjdzie z PT to bonus ten nie znika do czasu przelogowania.

GeF8e5K.png

Opublikowano

Sporo osób - Mówi o sobie :z

Nie kolego :) Ja akurat wiem jak to zrobić -> podmienić w kilku miejsach typ danych na dword albo int i edytować config ;o, ale nie piszę poradników na MPC bo zaraz pewnie znowu dostane bezsensownego bana.

Opublikowano

Nie kolego :) Ja akurat wiem jak to zrobić -> podmienić w kilku miejsach typ danych na dword albo int i edytować config ;o, ale nie piszę poradników na MPC bo zaraz pewnie znowu dostane bezsensownego bana.

To jak wiesz to napisz poradnik myślisz że ktoś będzie tracił czas na rozbudowany poradnik dla bandy idiotów z tego forum?

Opublikowano

To jak wiesz to napisz poradnik myślisz że ktoś będzie tracił czas na rozbudowany poradnik dla bandy idiotów z tego forum?

Hehe nie, bo zaraz znowu dostane perma na to konto z jakiś powód z dupy (bo zrobiłem w konto na MPC dla całego teamu do prezki) ;p więc mam to gdzies ;p

a tak btw dostałem po tym poście 10 wiadomosci z pytaniem jak xD a po opisaniu rozwiązania "można dokładniej" xD Ci ludzie nie wiedzą co to jest typ danych hehe

Opublikowano

No to po co wypisujesz takie bzdety jak:

Przyda się  :) Takt btw mógłby ktoś napisać tuta jak zwiększyć stack bo sporo osób ma z tym problem ;p

Opublikowano

W Ch*j ludzi na tym forum tak pisze :) a widać jak wyglądają ich serwery.

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Int, dword?! Po c**j takie duże zmienne? :O

@topic

Dzięki, ale mogłeś nie dawać. :)

Opublikowano

A jakie przedziały ma smallint?

Ja tam użyłem short'a.

smallint ma od -32,768 do 32,768 ale jak dasz unsigned to jest do ponad 65000

a tak btw to shoortint to jest to samo co smallint xD

Opublikowano

Wy tak trollujecie, czy na serio? xD xD

Bo ze zmęczenia nie mam pojęcia. ._.

a kto troluje xD musze mieć 50 postów to się udzielam :D

@Topic: Poprosze na to diffa na binke 85k 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...