Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... | REKLAMA | ...

DDfK2lZ.png

------ Zalety ------

- Profesjonalna/zaufana administracja

Autorskie wtyczki

Zabezpieczenia przed jakąkolwiek faworyzacją

Duży nacisk na cheaterów

Brak P2W

Ciekawe, innowacyjne pomysły 

- Bany za śmierć na 1 minute

ProKox

KAzJ1NC.jpg

------ Informacje ------

https://www.youtube.com/watch?v=_kheufFhJK4

https://www.youtube.com/watch?v=NnlebEKRgrw

https://www.youtube.com/watch?v=vSFLPumj34o

#INFO Data startu: 23 lipca (czwartek) godzina 18.00

- > Adres IP: mc.prokox.pl

- > Typ: EasyHc/MediumHc

- > Sloty: 150

- > Autoryzacja: NonPremium/Premium

KAzJ1NC.jpg

------ Screeny ------

#TAB:  

QzYz2jx.png

#Biomy:

wDI7NFg.jpg

#Bossy:

qtHGALd.png

#Gui Dropu:

5lgB7XO.png

#Craftingi #1:

VjDBbfs.png

#Craftingi #2:

qBgbylM.png

#Craftingi #3:

a6EmNJM.png

#Craftingi 4:

KODJXct.png

#/gracz:

2jQNek7.png

#/vip:

FA45Hrh.png

#/pomoc:

s9YU6T5.png

#/g:

AUepam7.png

#/bazary:

OpuxiSh.png

#Magiczne Skrzynki:

NIBRN3N.png

KAzJ1NC.jpg

------ Koniec ------

Wszelkie prawa zastrzeżone ProKox.PL

Opublikowano

­Świetny serwer, po prezentacji (i nawet pomysłowym logiem) od razu jestem w stanie stwierdzić, że serwer będzie miał przyszłość. :)

Polecam. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Pod jaką wersję?

1.7.x

­Świetny serwer, po prezentacji (i nawet pomysłowym logiem) od razu jestem w stanie stwierdzić, że serwer będzie miał przyszłość. :)

Polecam. ;)

Dziękuję za miłą opinię.

Opublikowano

Dobrze, że w tagach nie ma mc4u bo za dobrą reklamę byście mieli xD

Wszystko ładnie, estetycznie a jaki to znów chu hosting?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobrze, że w tagach nie ma mc4u bo za dobrą reklamę byście mieli xD

Wszystko ładnie, estetycznie a jaki to znów chu hosting?

Na pewno jakby było w tagach mc4u to by była dobra reklama, nie wątpię w to. Dziękuję za miłą, ciekawą opinię. Hosting niestety Fiber, oferta TNT (Przy mojej konfiguracji spigota serwer powinien uciągnąć na luzie 100 graczy bez lagów, zresztą różnie bywa).

Opublikowano

Serwer beznadziejnie nudny, wtórny i kompletnie niepotrzebny. Niczym nie zaskakuje. Mało graczy. Czasem nawet nie ma nikogo z adminów.

Jakim cudem możesz oceniać serwer który jeszcze nie wystartował (Nie grałeś na poprzedniej edycji, z tego co widzę po twoich postach, chodzisz po tematach z serwerami i oceniasz coś na czym nie byłeś)? o_O o kur.. magia.

Opublikowano

nic nowego, na easyhc takie rzeczy są od kilku ładnych edycji, po co miałbym grać u was skoro macie to samo co ich serwer o wiele lepiej rozwinięty niż wasz? Wymyślcie coś nowego, fajnego co zachęci do zagrania właśnie u was. Póki co kolejny taki sam serwer więc nie wydaje mi się byście zyskali dużo graczy ;\

Prezka takie 6/10 zła nie jest ale mogła by być lepsza, + ten txt brzydki dość, już lepiej ja jakimś faithfullu robić screeny do prezentacji ;>

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

nic nowego, na easyhc takie rzeczy są od kilku ładnych edycji, po co miałbym grać u was skoro macie to samo co ich serwer o wiele lepiej rozwinięty niż wasz? Wymyślcie coś nowego, fajnego co zachęci do zagrania właśnie u was. Póki co kolejny taki sam serwer więc nie wydaje mi się byście zyskali dużo graczy ;\

Prezka takie 6/10 zła nie jest ale mogła by być lepsza, + ten txt brzydki dość, już lepiej ja jakimś faithfullu robić screeny do prezentacji ;>

Czy ktoś ci każe u nas grać? Nie sądzę, nie chcesz, nie graj. Takie same rzeczy co na easyhc? Nie sądzę, wejdź oceń, dopiero pisz. easyhc bardziej rozwinięty? Nie sądzę, jest tylko bardziej rozwinięty pod względem graczy i nic więcej. Prezentacja słaba? Czy widziałeś inne beznadziejne prezentację tych 13 letnich dzieciaków, aż się rzygać chce, jak na mój gust myślę, że prezentację zrobiłem dosyć ładną. Co do txt, to co cię interesuje? Każdy ma swój gust i każdy gra na txt jaki mu przypasuje. Podsumowując, chciałeś zaczerpnąć krytyki i ocenić serwer? Niestety nie wyszło ci to, popracuj, zagraj na serwerze i wtedy oceń. Bay!

#Dziwią#mnie#dotychczasowe#dzieci#mpc#Uważąją#się#za#pępki#świata.

Nowicjusz
Opublikowano

kolejny pseudio hc aka yougowno ktore padnie dzien po starcie xdd

nie bierz sie za cos czego nie potrafisz robic 

Opublikowano

kolejny pseudio hc aka yougowno ktore padnie dzien po starcie xdd

nie bierz sie za cos czego nie potrafisz robic 

Kolejny pseudo hejter, gówniany noname aka "mam 13 lat i jestem kozakiem". Nie upadnie po 1 dniu, iż jest to 2 edycja, a pierwsza trwała tydzień(po tym czasie nikt nie chciał już grać i każdy czekał na next edyszyn). Dalej się nie wypowiem, ponieważ szkoda nerwów na gówna/noname(kochane randomy z mpc, eh).

PS: Widzę wypowiedź bogata, w sumie 1 klasa gimbazy, nic dziwnego.

Nowicjusz
Opublikowano

Kolejny pseudo hejter, gówniany noname aka "mam 13 lat i jestem kozakiem". Nie upadnie po 1 dniu, iż jest to 2 edycja, a pierwsza trwała tydzień(po tym czasie nikt nie chciał już grać i każdy czekał na next edyszyn). Dalej się nie wypowiem, ponieważ szkoda nerwów na gówna/noname(kochane randomy z mpc, eh).

na tym twoim ferst edyszyn na starcie gralo 50 graczy po czym w 2 dniu bylo max 10  nie mowiac juz o lagach i zbugowanych pseudo autorskich pluginach

na yougownie bylo tak samo 

xkrejzi aka random pseudo hakjer

jak chcesz to powiedz mi w twarz ze jestem gownem... nawet moge do cieie przyjechac jak bede mial czas to zobaczymy czy taki kozak bedziesz 

Opublikowano

na tym twoim ferst edyszyn na starcie gralo 50 graczy po czym w 2 dniu bylo max 10  nie mowiac juz o lagach i zbugowanych pseudo autorskich pluginach

na yougownie bylo tak samo 

xkrejzi aka random pseudo hakjer

jak chcesz to powiedz mi w twarz ze jestem gownem... nawet moge do cieie przyjechac jak bede mial czas to zobaczymy czy taki kozak bedziesz 

Jestem randomem? O bosz, hahahaha. Look my profil my friends, and look my other nick. Lagi to normalna rzecz przy każdym starcie, 50 graczy? Kolego, było 70-80 na starcie, potem fakt max 10. Bugi w pluginach były tylko i wyłącznie z mojej nie uwagi, co nie powinno się już powtórzyć. Chcesz do mnie przyjechać? Z przyjemnością cię ugoszczę, chcesz adres(pw)? Jeżeli to tyle wyjdź proszę, bo ludzi płoszysz swoją inteligencjom i obelgami na moją osobę, jak i serwer.

Opublikowano

Ooo, kolejny serwer, na które Darek pisał pluginy, no no... Zagram !!! :D

A tak serio, to polecam serwer Darek sie stara, siedzi po nocach, żeby naprawiać błędy i bugi a to zawsze zawodzi go hosting :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Eripson a miałeś robić ChestPvP. A co do tematu to bardzo dobry serwer. Raz na nim byłem gdy on i jego kolega robili coś z lobby. To będzie mega serwer i już to czuję. Powodzenia ;).

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Opublikowano

Świetne! Zagram napewno, jedyny minus to tagi...

Jak serwer genialny jest, to tym zjebaleś.

skkf mchc easyhc topcraft tabcraft youhard prokox autorskie pluginy bikfazii hardcore 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...