Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Husoc - co to będzie?

Gość Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahoj przywoływacze !­
W tym oto temacie będę umieszczać swoje postępy na rankedach w Summoner Rift, oczywiście Eune. Gram z reguły SoloQ, ale osoba, która będzie mi towarzyszyć na rankedach będzie w tabeli oznaczona jakimś kolorem. Niestety, nie zrobiłem zdjęć pierwszych 5 gier, jednakże wrzucę wyniki z match history.
Na ten moment jestem w goldzie 5 a bilans to 16:4

mmbohl.jpg

j4x15j.jpg

Wiem doskonale, że w tym przypadku nie popisałem się buildem, jednakże graliśmy bez adc a ktoś musiał wklepywać spore obrażenia fizyczne przeciwnej drużynie.
0mfh0e.jpg

2g56ar.jpg

siw5u8.jpg

Op.gg

Opublikowano

W tym sezonie chciałbym dobić platynę. Oczywiście przypominam, że postacie zaznaczone niebieską ramką to osoby, które grały ze mną w drużynie.

ppfig8.jpg

98hwhr.jpg

@Edit
Postanowiłem, że będę od tej pory wrzucać tylko ważniejsze zdjęcia - awanse do innych dywizji.

@Edit2
Witamy w gold 5, mmr zrobiło swoje i nie trzeba było wbijać serii.
fj3dls.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy w tym dziale można robić double post, także jak coś to z góry przepraszam - nie chciałem edytować poprzedniego postu 20 razy, najwyżej dostane %.
Kolejne gry, kolejne wygrane, w goldzie 5 rozegrałem tylko 3 mecze i otrzymałem awans do gold 3. Coraz bliżej celu, możliwe, że w tym sezonie dobiję coś więcej niż tylko platynę.

dfy9tk.jpg

Opublikowano

Po wielu wzmaganiach, w końcu dobiłem gold 1. Teraz nadejdzie czas gdzie wykażę się cierpliwością co do tej dywizji.

ssw31e.jpg

Opublikowano

Gratuluję, to niedługo platynka, może uda się nawet trafić na siebie :p

Ciekawy nick ma Twój kolega: LubieBrudneJajka o__o

Opublikowano

­@Renissance
Zmieniłem mu właśnie na taki nick, jego poprzedni był dziwny - Driver123. Nie lubię nicków, które zawierają cyfry, więc postanowiłem mu pomóc.  B) A co do rankedów, to niestety, ale nie znam twojego nicku.

@eM!
Nie posiadam zbyt dużo postaci, a aktualnie na te dywizje najlepiej własnie gra mi się Lee Sinem na jungli. Zresztą, poniżej wysyłam screen z moimi postaciami.

rey0wc.jpg

Opublikowano

@Therd aka Front
Jak widać nie mam zbyt dużo postaci, aktualnie ograniczam się do Lee Sina i Corkiego. Jeżeli ktoś zajmuje mi wcześniej jungle i adc to muszę się niestety dostosować do teamu. Wtedy z reguły na topa wybieram Maokaia, na supporta Morgane lub Janne (chociaż nią nie miałem jeszcze grać na tym koncie) no i na mida Twisted Fate.
Staram ogólnie dostosowywać się do drużyny, jeżeli jest za dużo ad to na junglę biorę postać magiczną i na odwrót. 

@Edit
Seria do platyny. Nie ukrywam, że w tej grze przeciwnicy byli słabi. Podziękowanie oczywiście dla naszego junglera za dobre ganki.

59o8cl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...