Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Minecraft - nie ładuje mi się pelerynka, skin oraz wyłącza mi internet

AdisMKP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z minecraft. Mam premium. Gdy wchodze na server multiplayer nie ładują mi się skiny, pelerynki i wywala mi internet, który po jakimś czasie wraca. Raz na 100 prób włączenia minecraft wszystko jest ok, że od razu wszytko się załaduje. Nie wiem czy to jakiś problem z java,antywirusem czy zapora. Prosze o pomoc :D

Opublikowano

­Masz wyłączoną zaporę systemową lub anty-virus? Możliwe że "coś" blokuje dostęp do serwerów Multiplayer.

Opublikowano

@topic

Tak jak @MarekPL1 pisal. Logowanie premium ma swoj serwer a skiny oraz peleryny maja osobny serwer. Podejzewam ze jakis program blokuje dostep do jednego servera a drugiego nie. Sproboj firewalla oraz antywirusa wylaczyc i wtedy wejsc do gry i zobaczyc czy sie wszystlo laduje. Tutaj mozesz zobaczyc czy moze ich serwery sa offline.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Wyłączyłem firewalla i antywirusa i cały czas ta sama sytuacja. Wchodze do gry nie ładują się skiny,peleryny internet mi wyrzuca, ale z gry nie. Nie rozumiem,ponieważ z gry lub ts'a mi nie wyrzuca, a na przegladrce nic nie moge zrobic bo strony sie nie ładują. Pamiętam, że gdy kupiłem komputer jakiś rok temu nie miałem tego problemu. Myślicie, że to wina AVG Antywirus? Może polecacie jakiegoś innego antywirusa.

Opublikowano

­

Wyłączyłem firewalla i antywirusa i cały czas ta sama sytuacja. Wchodze do gry nie ładują się skiny,peleryny internet mi wyrzuca, ale z gry nie. Nie rozumiem,ponieważ z gry lub ts'a mi nie wyrzuca, a na przegladrce nic nie moge zrobic bo strony sie nie ładują. Pamiętam, że gdy kupiłem komputer jakiś rok temu nie miałem tego problemu. Myślicie, że to wina AVG Antywirus? Może polecacie jakiegoś innego antywirusa.

Są także takie antyvirusy, jak ten, który blokuje. Odinstaluj go, pobierz jakiś inny. Z mojej strony polecam ESET Security. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...