Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam klasycznego serwera pomóżcie ludzie :D

GrubszyNizReka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za starych czasów grałem sporo w metina na privach i pl'u. Chciałbym do tego wrócić jednak nie interesują mnie serwery z setkami kolorowych nowych broni, zbroi i 250 lvlem. Chciałbym serwer klasyczny gdzie chodzenie na DT i szukanie słabych metków przy dzikusach to potrzeba a atlantyda to totalny kosmos. Najlepiej medium/hard ktoś coś poleci? :D

Opublikowano

Wiem co masz na myśli. Takim serwerem była Thoria.eu ale koleś od Thorii z tego co wiem ma bana za mpc. Myślę,że jednak Thoria będzie uruchomiona bo próbowali ten serwer opchnąć. Ale tak bardziej realistycznie to Tiveria. Pierwsza odsłona stała kilka lat,dobry serwer :).

00899915336540443043.png

Opublikowano

Obecnie Vesteris.

Nie polecam tam grać,dobiłem prawie 80 lv,miałem 2-gą trutke na serwie i ogólnie wieje nudą. Naobiecywali co do reklamy złote góry,a jest jak jest. Chwalą się,że gra 1k+,a na serwerze gra z 600 osób może. Sklepów offline jest masa,jest to rzecz oczywista bo każdy sobie to stawia i stoi 24 lub 48h. Podstawowym powodem by tam nie grać jest to,że mają drogi IS,oraz nie będzie tam wojen gildii z tego co widzę. Może 3 gildie się ukształtowały,wiem jak było z wojnami na Arianea.eu gdzie grało 2k+,a co dopiero na tym pseudo medium//hardzie gdzie gra mniej jak połowa tego a na dodatek nie wszyscy eq tam mają. Wbijesz lv zobaczysz,że nie ma tam nic do roboty i sprzedasz konto,więcej pożytku z tego nie będzie.

00899915336540443043.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...